ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς με 2 προϊόντα έδειχνα φυσικά ηλιοκαμένη


TSVIGKOU

6 Ιουνίου 2018

johannes-zottele-468449-unsplash.jpg

Αξίζει να σας πω ότι έχω μαυρίσει ελαφρώς, ωστόσο δε με λέτε και ηλιοκαμένη...

Διαβάστε εδώ: #60Secondsofbeauty: Bronze Look

 

Όπως σας έχω πει αποφεύγω το έντονο μακιγιάζ στη δουλειά, ενώ πολλές φορές πάω ακόμα και άβαφη στο γραφείο. Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν το μόνο που έκανα ήταν να καθαρίσω το πρόσωπό μου και να βάλω ενυδατική και αντηλιακή-ό,τι κάνω κάθε πρωί- και στη συνέχεια εφάρμοσα στο πρόσωπό μου ένα υγρό bronzer. Συγκεκριμένα άπλωσα μόλις δύο σταγόνες σε πρόσωπο και λαιμό. Ήθελα το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται, γι αυτό οι απέφυγα τις υπερβολές με την ποσότητα. Ξεκίνησα από τη μύτη και το μέτωπο και καθώς προχωρούσα προς τα κάτω, το λαιμό, έσβηνα το προϊόν.

Τέλος τόνισα και τις βλεφαρίδες μου με ελάχιστη μάσκαρα κυρίως στις άκρες.

Διαβάστε εδώ: Τι είναι το Micellar Water και γιατί το χρειαζόμαστε στην περιποίηση της επιδερμίδας μας;

 

Πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο απ'ότι περίμενα. Είχα αυτό το καλοκαιρινό look που συνήθως έχουμε τέλος Αυγούστου και δε θέλουμε να βάλουμε τίποτα άλλο στο πρόσωπό μας. Μαυρισμένη, με μία διακριτική γυαλάδα, ενώ ήταν και ελαφρώς τονισμένα τα μάτια μου.

Σας προτείνω να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε το συγκεκριμένο φυσικό, μαυρισμένο look και να μου στείλετε εντυπώσεις!

[gallery-718296]

Extra Tip: Αν δεν έχετε υγρό bronzer, μπορείτε να δημιουργήσετε το ίδιο αποτέλεσμα και με ένα σε μορφή πούδρας ή και με ένα κρεμώδες!

[gallery-718381]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.