ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό το μακιγιάζ θέλουμε για τα καλοκαιρινά parties


TSVIGKOU

12 Ιουνίου 2018

18443569-424323714603540-3758653514272735232-n.jpg

Οι υπερβολές δεν ταιριάζουν σε αυτό το μακιγιάζ, στόχος είναι το fresh, girly look που ταιριάζει με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Χρειαζόμαστε 5 basic προϊόντα για το τέλειο "PARTY MAKEUP LOOK"


Ξεκινάμε με μία απαλή βάση χρησιμοποιώντας concealer για να καλύψουμε σημάδια και κύκλους. Το Cushion Concealer της DUST+CREAM είναι ένα προϊόν που προσωπικά χρησιμοποιώ καθημερινά. Το εφαρμόζω σε μαύρους κύκλους αλλά και σε σημάδια στο πρόσωπο και δημιουργώ μία φυσική, απαλή βάση σε όλο το πρόσωπό μου.

Συνεχίζουμε με το Compact Blush της DUST+CREAM σε ροζ απόχρωση-πασπαρτού χρώμα που ταιριάζει σε ξανθές, αλλά και καστανές. Το εφαρμόζουμε στο κέντρο των μήλων μας, για να αποκτήσουμε το χρώμα της υγείας, όπως συνηθίζουμε να λέμε αλλά και ελάχιστο στο κινητό βλέφαρο. Ιδανική επιλογή το 004 Dangerous Promises της DUST+CREAM. Ένα βαθύ ροζ που θα δώσει χρώμα στο πρόσωπό σας και θα σας χαρίσει το απόλυτο fresh and healthy look.

Καλοκαιρινό μακιγιάζ χωρίς γυαλάδες δε γίνεται. Εφαρμόζουμε στο κόκκαλο πάνω από τα μήλα, στη ράχη της μύτης, καθώς και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών αλλά και στο τόξο του έρωτα στο άνω χείλος. Αγαπημένο highlighter που χαρίζει γυαλάδα και αναδεικνύεται ανάλογα με το φως του ήλιου το 301 Noctis Lumos Glow Highlighter της DUST+CREAM. Εφαρμόστε το με ένα μικρό πινέλο ή ακόμη και με την άκρη του δαχτύλου σας.

Σε οποιοδήποτε μακιγιάζ τονίζουμε πάντα και το σχήμα των φρυδιών μας. Ιδανικά επιλέγουμε μολύβι και το χρησιμοποιούμε με απαλές κινήσεις για να γεμίσουμε τα κενά και ύστερα δίνουμε το σχήμα που θέλουμε. Το 002 Dark Brown μολύβι φρυδιών της DUST+CREAM δημιουργεί φυσικό αποτέλεσμα, ενώ ταιριάζει απόλυτα με το δικό μου χρώμα φρυδιών, που είμαι μελαχρινή.

Τέλος απογειώνουμε το "PARTY MAKEUP LOOK" με ένα ιριδίζον lip gloss. Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν οι ιριδίζουσες αποχρώσεις ήρθαν για να μείνουν, ενώ το lip gloss είναι το προϊόν που έκανε το πιο δυναμικό come back της σεζόν. Το No5 Holographic Lip Gloss της DUST+CREAM.

Μην ξεχνάτε ότι το μυστικό για να πετύχουμε οποιοδήποτε makeup look, είναι η σωστή επιλογή προϊόντων μακιγιάζ.

Έτσι πετυχαίνουμε από το πιο απλό, μέχρι το πιο εντυπωσιακό beauty look!

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της DUST+CREAM, τα οποία είναι εξαιρετικής ποιότητας και δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε μια περιουσία για να τα αποκτήσουμε, με ένα click εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.