ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

#60Secondsofbeauty: Bronze Look σε Burgundy Αποχρώσεις


TSVIGKOU

22 Ιουνίου 2018

#60Secondsofbeauty: Bronze Look σε Burgundy Αποχρώσεις - Κεντρική Εικόνα

Στο σημερινό tutorial του "60 Seconds of Beauty" επέλεξα να κάνω ένα μακιγιάζ, στις αγαπημένες μου burgundy αποχρώσεις. Οι μπορντώ, κεραμιδί αποχρώσεις ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος, ενώ είναι ιδανικές για καλοκαιρινά looks, αφού συνδυάζονται άψογα με sunkissed πινελιές στο πρόσωπο. 

 

Για τη δημιουργία του look επέλεξα τα προϊόντα που εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια και που γράφουν απίστευτα στο πρόσωπο, ενώ το μακιγιάζ κρατάει για ώρες αναλλοίωτο.
 

Δείτε λοιπόν παρακάτω αναλυτικά τα προϊόντα που επέλεξα αλλά και πώς τα χρησιμοποίησα για να πετύχω το πιο "Sexy Summer Look" που μπορείτε να φανταστείτε!

  1. Ξεκίνησα με βάση στο πρόσωπο και συγκεκριμένα επέλεξα το Wake Up & Make Up Foundation της DUST+CREAM που χαρίζει  velvet αποτέλεσμα. Άψογο στην εφαρμογή του, προσωπικά το απλώνω ακόμα και με τα δάχτυλά μου-όπως σας δείχνω και στο video-, ενώ κρατάει αναλλοίωτο το μακιγιάζ μου για πάνω από 8 ώρες.
  2. Συνέχισα με concealer τόσο στην περιοχή των ματιών, όσο και στις ρινοπαρειακές, καθώς το συγκεκριμένο σημείο θέλω πάντα να το φωτίζω. Αγαπημένο προϊόν το "Cushion Concealer" της DUST+CREAM, που δε λείπει ποτέ από την τσάντα μου.
  3. Καλοκαιρινό μακιγιάζ χωρίς λάμψεις δε γίνεται. Πήρα λοιπόν στα χέρια μου το "Glow Highlighter" στην απόχρωση 301 noctis lumos της DUST+CREAM που γράφει απίστευτα στο πρόσωπό μου και έδωσα φως στα κόκκαλα των ζυγωματικών, στη ράχη της μύτης, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών μου αλλά και στο τόξο του έρωτα.
  4. Σειρά έχει το ρουζ και τα κοψίματα που πάντα κάνω στο πρόσωπό μου, για να δείχνει πιο αδύνατο. Το "Compact Blush" της DUST+CREAM, στην ζεστή απόχρωση, 004 dangerous promises, ήταν το  ιδανικό προϊόν για το burgundy look που ήθελα να δημιουργήσω. Μία ζεστή, κεραμιδί απόχρωση που ταίριαξε απόλυτα με τη σταρένια επιδερμίδα μου και τα καστανά μαλλιά μου.
  5. Συνέχισα με το μακιγιάζ των ματιών μου και με την παλέτα σκιών της νέας σειράς μακιγιάζ "Through the Prism" της DUST+CREAM που περιέχει όλες τις απαραίτητες αποχρώσεις για τη δημιουργία απαλών αλλά και έντονων makeup look. Επέλεξα τη σκιά σε σκούρα μπορντώ απόχρωση και την άπλωσα με ταμποναριστές κινήσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο. Το πρόσωπό μου όπως βλέπετε και στο video έχει ήδη αρχίσει να αποκτά bronze, καλοκαιρινή διάθεση. Προσωπικά την εφάρμοσα με το δάχτυλό μου, για να σας δείξω πόσο εύκολο είναι να απλωθεί. Μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε και πινέλο ματιών.
  6. Μακιγιάζ χωρίς τονισμένα φρύδια δεν υπάρχει. Γι αυτό λοιπόν έδωσα ένταση στα φρύδια μου με το μολύβι φρυδιών της DUST+CREAM, στην 002 dark brown απόχρωση.
  7. Για τα χείλη προτίμησα ένα matte κραγιόν, σε light pink απόχρωση, καθώς ήθελα το focus να γίνεται στα μάτια. Το "Breathless" είναι ένα πασπαρτού χρώμα που χρησιμοποιώ σε πολλά makeup looks, αλλά ακόμα και τις ημέρες που είμαι makeup free και θέλω απλά ένα απαλό χρώμα στα χείλη μου.
  8. Τέλος, η πινελιά που απογείωσε το καλοκαιρινό μου μακιγιάζ έγινε με το Glitter Drops, face and body oil , της DUST+CREAM, σε bronze απόχρωση. Πήρα τo Glitter Drops στο χέρι μου, ανακίνησα καλά το προϊόν και το άπλωσα με ταμποναριστές κινήσεις στα κόκκαλα των ζυγωματικών και στη ράχη της μύτης. Αυτή η bronze, διακριτική λάμψη έκανε το look μου απόλυτα καλοκαιρινό και πήγε το burgundy style ένα επίπεδο παραπάνω. Να σας πω ότι το συγκεκριμένο face and body oil, το χρησιμοποιώ ακόμα και για να κάνω πιο bronze, το χρώμα της επιδερμίδας μου. 

 

Ακολουθήστε τις οδηγίες, αντιγράψτε το look και πείτε μου την εμπειρία σας για το απόλυτο summer look!

Μπορείτε να κάνετε online τις αγορές σας από την  DUST+CREAM με ένα click εδώ ή να επισκεφθείτε ένα από τα 64 καταστήματα καλλυντικών της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.