ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Όταν το μπλε πρωταγωνιστεί στο μακιγιάζ των ματιών μας


TSVIGKOU

27 Ιουλίου 2018

header_image_fustany-beauty-makeup-ice_blue_eyeshadow-main_image1.jpg

Η δυναμική επιστροφή των 70's είναι γεγονός και έχει ξεκινήσει ήδη από το 2017, επηρεάζοντας τόσο το χώρο της μόδας, όσο και της ομορφιάς. Έκρηξη παστέλ χρωμάτων, τα οποία είδαμε να κυριαρχούν στα μαλλιά, στα νύχια αλλά και στο μακιγιάζ, δροσερές αποχρώσεις ταιριάζουν τόσο σε μινιμαλιστικά όσο και σε extravaganza looks. 

Και μένουμε στο μπλε, σε ένα χρώμα που ταιριάζει τόσο σε ξανθές, όσο και σε καστανές, μελαχρινές. Σκιές σε παστέλ ή και βαθύ μπλε απλώνονται στο κινητό βλέφαρο και με τους κατάλληλους συνδυασμούς αλλά και τη σωστή τεχνική μακιγιάζ, αναδεικνύουν τα μάτια μας.

Το καθαρό γαλάζιο απαιτεί έντονη μάσκαρα στις άνω και κάτω ρίζες των βλεφαρίδων για να γράψει καλύτερα.

Όσο για το συνδυασμό που πρέπει να κάνουμε, πάντα τα nude-pink lips θα αποτελούν κορυφαία επιλογή στα fresh & healthy makeup looks. Στη φετινή παλέτα εντάσσονται όλες οι nude-φυσικές αποχρώσεις, αλλά και τα all time classic καλοκαιρινά lip gloss σε απαλό ροζ ή κοραλί, που είχαμε βάλει για μικρό χρονικό διάστημα στο περιθώριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.