ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το makeup trend που θα τολμήσουμε όλες την επόμενη σεζόν


TSVIGKOU

30 Ιουλίου 2018

36638654_314944875712930_4480521544023408640_n.jpg

Μπορεί να είμαστε ακόμα στην καρδιά του καλοκαιριού, ωστόσο το φθινόπωρο δεν απέχει τόσο από εμάς, γι αυτό λοιπόν προετοιμαζόμαστε και υιοθετούμε από τώρα τα beauty και fashion trends που θα ξεχωρίσουν την επόμενη σεζόν.

Μένοντας στον τομέα της ομορφιάς, το trend που θα τολμήσουμε σχεδόν όλες είναι οι electric σκιές. Ένα trend που έχει κάνει δειλά δειλά ήδη την εμφάνισή του. Είδαμε την makeup artist, Violette να δείχνει electric blue eyes, σε ένα από τα τελευταία της tutorial.

 

Την Kim Kardashian να στηρίζει ένα ολόκληρο makeup look σε ανάλογες σκιές, που μπορεί κανείς να ανακαλύψει στις παλέτες της ΚΚW.

 

The KKW X MARIO COLLECTION is restocked & available now on KKWBEAUTY.COM Loved this look using the eyeshadow color Libra and Lips from our collection.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Και το μπλε δεν είναι το μόνο χρώμα που θα επιλέξουμε για το μακιγιάζ των ματιών μας. Πράσινο, κίτρινο, ακόμα και βαθύ κεραμιδί με electric διάθεση έρχονται να πρωταγωνιστήσουν στα fall makeup looks. Είστε έτοιμες να τολμήσετε looks ανάλογα με αυτά που ακολουθούν;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.