ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το beauty look του γυμναστηρίου


TSVIGKOU

28 Αυγούστου 2018

justyn-warner-532062-unsplash_1.jpg

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές και σιγά σιγά μπαίνουμε σε φθινοπωρινό mood. 

Αυτό σημαίνει ότι επιστρέφουμε δυναμικά σε έντονες γυμναστικές δραστηριότητες. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε προσοχή στην εμφάνισή μας, ακόμα και για το γυμναστήριο.


Το στιλ είναι συγκεκριμένο τόσο στα ρούχα, όσο και στο beauty look. Αποφεύγουμε σε κάθε περίπτωση τις υπερβολές και κάνουμε επιλογές που μας βοηθάνε στη γυμναστική. Αρχικός στόχος είναι η προπόνηση και ακολουθεί η stylish και περιποιημένη εμφάνιση.

Το μακιγιάζ δεν είναι κάτι που προτείνεται για το γυμναστήριο. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, οι πόροι του δέρματος ανοίγουν για να απελευθερώσουν τον ιδρώτα. Όταν φοράτε μακιγιάζ ενώ ασκείστε, δημιουργείτε ένα φράγμα που εμποδίζει τον ιδρώτα να κάνει τη φυσική αποτοξίνωση του δέρματός σας. Αυτό, σε συνδυασμό με τη λιπαρότητα του μακιγιάζ, καταλήγει να φράζει τους πόρους και να δημιουργείται η ανεπιθύμητη ακμή.
Στοχεύετε πάντα σε ένα καθαρό πρόσωπο και μία ελαφριά κρέμα που προσφέρει ενυδάτωση. Αν σε κάθε περίπτωση θέλετε μακιγιάζ, περιοριστείτε σε εφαρμογή concealer σε σημάδια και μαύρους κύκλους, ελάχιστη μάρκαρα και ένα lip balm στα χείλη.

Όσο για τα μαλλιά, εκεί πρέπει να είστε πιο προσεχτικές.

Πιάστε τα μαλλιά σας ψηλά, επενδύστε σε hair accessories που κρατάνε τα μαλλιά σας προς τα πίσω και δεν πέφτουν κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ παράλληλα σας σκουπίζουν τον ιδρώτα από το μέτωπο. Κοτσίδα, πλεξίδα, κότσος ατημέλητος ή αυστηρός, οι επιλογές είναι αρκετές και σίγουρα κάποια ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας στιλ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.