ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα 4 προϊόντα που άλλαξαν για πάντα τον κόσμο της ομορφιάς


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2018

matheus-ferrero-742810-unsplash_1.jpg

Ο κόσμος της ομορφιάς δε σταματά να εξελίσσεται: Διαρκώς κυκλοφορούν νέα προϊόντα που μας ωθούν στο να δοκιμάζουμε διαφορετικά looks. Υπάρχουν, όμως, μερικά που άλλαξαν τη συγκεκριμένη βιομηχανία για πάντα και ποτέ δεν πρόκειται να λείψουν από το νεσεσέρ μας.

Ποια είναι η ιστορία τους;

1. Eyeliner

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????????? (@maquiagemvivaglam) on

Έχουμε ως πρότυπα τις δυναμικές γυναίκες. Και ποια θα μπορούσε να είναι πιο δυναμική από την Βασίλισσα Κλεοπάρτα που κατέκτησε τους πάντες και τα πάντα; Το cat-eye που όλες λατρεύουμε έχει τις ρίζες του στην αρχαία Αίγυπτο και έκανε την επανεμφάνισή του τη δεκαετία του ’20.

2. Κόκκινο κραγιόν

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carolina Gonzalez (@cgonzalezbeauty) on

Ένα ακόμη προϊόν που δημιουργήθηκε στην αρχαία Αίγυπτο από βυσσινί έντομα – ναι, είναι αηδιαστικό – και έγινε πολλά περισσότερα από ένα απλό καλλυντικό. Αποτελεί σύμβολο αισθησιασμού, δυναμισμού και ποτέ δεν περνά απαρατήρητο.

3. Highlighter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARYNA BARYKINA (@daryna_barykina) on

Μπορεί να έκαναν το μεγάλο «μπαμ» τα τελευταία χρόνια, όμως τα highlighters υπάρχουν εδώ και αιώνες. Εμφανίστηκαν το 14ο αιώνα, όταν τα χρησιμοποιούσαν οι βρετανοί ηθοποιοί στο θέατρο για να γίνονται οι εκφράσεις του προσώπου τους πιο ξεκάθαρες στο κοινό.

Πώς θα πετύχουμε flawless επιδερμίδα;

4. Τεχνητές βλεφαρίδες

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina (@gina_lashes_) on

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες μεταμορφώνουν το βλέμμα μας σε δευτερόλεπτα και, εάν μάθουμε πώς να τις χρησιμοποιούμε σωστά, δεν μπορούμε να τις αποχωριστούμε. Δημιουργήθηκαν το 1911 από την Anna Taylor.

 

Δείτε επίσης την gallery: Κόκκινο κραγιόν για το νυφικό σας μακιγιάζ

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.