ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Θα φορούσατε μπλε eyeliner; Αυτό το βίντεο θα σας πείσει να το κάνετε


CHRYSAD

19 Οκτωβρίου 2018

20170501_zaf_ms4_2661.jpg

Όταν σκέφτεστε μπλε αποχρώσεις στο μακιγιάζ, κατά πάσα πιθανότητα σας έρχεται στο μυαλό η δεκαετία των 80s. Δεν έχετε άδικο, αφού τότε στα πιο hot trends συμπεριλαμβάνονταν οι μπλε σκιές στα μάτια, οι οποίες πήγαιναν «πακέτο» με φούξια κραγιόν στα χείλη, τα «υπερβολικά» outfits και την περμανάντ στα μαλλιά. Δεν θα πούμε ψέματα – χαιρόμαστε που ανήκουν στο παρελθόν αυτές οι τάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να εξορίσουμε όλα τα παραπάνω.

Οι 5+1 πιο δυνατές τάσεις στα κραγιόν του φετινού χειμώνα

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ θέλουν το μπλε χρώμα να επιστρέφει, αλλά χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τον τρόπο που το φόραγαν τότε οι γυναίκες. Ο καλύτερος τρόπος να το εντάξετε στο καθημερινό σας makeup, χωρίς να νιώθετε άβολα, είναι να δημιουργήσετε μία λεπτή γραμμή eyeliner στα άνω σας βλέφαρα. Έτσι, θα δώσετε ένταση και θα τονίσετε τα μάτια σας, ενώ αν κρατήσετε και το μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπό σας μίνιμαλ, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό και καθόλου υπερβολικό.

Για να σας βοηθήσουμε να υιοθετήσετε την τάση με επιτυχία, σας προτείνουμε να δείτε το tutorial της Violette - Global Beauty Director της Estee Lauder και δικό μας girl crush. 

Οι fashionable γυναίκες έχουν «συνταξιοδοτήσει» αυτό το makeup trend. Εσείς;

Δείτε παρακάτω τα πιο hot trends στο μακιγιάζ χειλιών για τον φετινό χειμώνα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.