ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η αναπάντεχη απόχρωση σκιάς ματιών που πηγαίνει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες


CHRYSAD

20 Οκτωβρίου 2018

versace_bwaw1617_062.jpg

Αν σας ζητούσαμε να διαλέξετε μία απόχρωση σκιάς που θα κολάκευε τα μάτια όλων των γυναικών, κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέγατε μαύρη ή καφέ, σωστά; Είναι όντως οι ιδανικές αποχρώσεις για ένα smokey eye look, αλλά πλέον ένα ακόμα χρώμα έχει κάνει δυναμική είσοδο στα νεσεσέρ όλων των γυναικών. Ο λόγος για το κερασί, το οποίο –όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται- ταιριάζει σε όλες, ανεξαρτήτως τόνου επιδερμίδας.

Οι 5+1 πιο δυνατές τάσεις στα κραγιόν του φετινού χειμώνα

Ίσως να έχετε παρατηρήσει πως οι περισσότερες παλέτες σκιών που κυκλοφόρησαν φέτος στην αγορά περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία σκούρα ροζ, κερασί απόχρωση, ενώ και πολλές celebrities την επιλέγουν για το μακιγιάζ τους ακόμα και σε red carpet events. Αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: η κερασί σκιά είναι τάση και μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να την βλέπουμε ακόμα περισσότερο.

Οι fashionable γυναίκες έχουν «συνταξιοδοτήσει» αυτό το makeup trend. Εσείς;

Αν σας τρομάζει η σκέψη να κυκλοφορείτε μία τόσο έντονη απόχρωση στα βλέφαρά σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε λιγότερη ποσότητα ώστε να μειώσετε την ένταση ή επιλέξτε μία σκιά που να «πηγαίνει» περισσότερο προς το ροζ.

Δοκιμάστε το look χρησιμοποιώντας την παλέτα Cherry My Cheri της L'Oréal Paris.

Θα φορούσατε μπλε eyeliner; Αυτό το βίντεο θα σας πείσει να το κάνετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.