ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα προϊόντα της Kat Von D που πρέπει να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας


CHRYSAD

31 Οκτωβρίου 2018

kvd.jpg

Πιστεύαμε πως τίποτα δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει τον ενθουσιασμό που νιώσαμε πριν ένα χρόνο όταν μάθαμε πως τα προϊόντα της Kat Von D ήρθαν στην Ελλάδα. Αφού τα δοκιμάσαμε, τα λατρέψαμε και τα προμηθευτήκαμε ξανά και ξανά, ήρθε πάλι η στιγμή να ενθουσιαστούμε, αφού η συλλογή μεγαλώνει και διευρύνεται με νέα eye liners.

Πριν σας τα παρουσιάσουμε, θέλουμε να σας μιλήσουμε για τα ήδη αγαπημένα μας και να σας εξηγήσουμε γιατί πρέπει να τα δοκιμάσετε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Αυτά που ξεχωρίσαμε εμείς τυγχάνει να είναι και τα best sellers της χρονιάς – αυτά δηλαδή που λάτρεψαν όσες τα δοκίμασαν. Ποια είναι αυτά;

Κρατήστε σημειώσεις:

Τα Studded Kiss Crème lipsticks θα γίνουν τα αγαπημένα σας αν προτιμάτε τις κρεμώδεις υφές, αλλά θέλετε μεγάλη διάρκεια του χρώματος στα χείλη. Διατίθεται σε 40 αποχρώσεις για όλα τα γούστα και με 3 διαφορετικά φινιρίσματα: ματ, ιριδίζον και μεταλλικό. Plus: είναι 100% vegan και cruelty-free!

To υγρό foundation Lock-it είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε αποτελεσματική κάλυψη, μεγάλη διάρκεια και ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας, χωρίς να εμφανίζει γυαλάδες μετά από λίγο και χωρίς να μεταφέρεται στα ρούχα.

Το ιδανικό πινέλο για σωστή εφαρμογή του foundation και κάθε άλλου προϊόντος με κρεμώδη υφή είναι το #5 Edge Cream Contour Brush. Έχει σμιλεμένο σχήμα για την ακριβή εφαρμογή προϊόντων και για σβησίματα ώστε να δείχνει απόλυτα φυσικό πάνω στο δέρμα σας.

Το Tattoo Liner είναι ίσως το πιο γνωστό προϊόν της Kat Von D και όχι άδικα, αφού είναι χωρίς υπερβολές το καλύτερο eyeliner που θα δοκιμάσετε ποτέ. Έχει εξαιρετικά λεπτή και εύκαμπτη μύτη για ακριβή και εύκολη εφαρμογή χωρίς προσπάθεια, υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές και αδιάβροχη σύνθεση μεγάλης διάρκειας που δε σβήνει και δεν τρέχει.

Και επειδή η Kat μάλλον κατάλαβε πόσο πολύ αγαπήσαμε το Tattoo Liner, αποφάσισε να λανσάρει τρία ακόμα eyeliners.

Το Lash Liner είναι το πρώτο eyeliner του brand για το εσωτερικό του ματιού. Η υγρή τζελ σύνθεσή του γλιστράει στο εσωτερικό του ματιού σταθερά και στεγνώνει σε 15 δευτερόλεπτα για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Το Ink Well Long-Wear με εξαιρετικά λεπτό πινελάκι είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε ματ, αδιάβροχο αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 24 ώρες.

Το Dagger Tattoo Liner έχει κατασκευαστεί για εύκολη δημιουργία γατίσιας γραμμής σε κάθε σχήμα ματιού. Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να γίνει η τέλεια «φτερωτή» γραμμή και το συγκεκριμένο eyeliner με λοξή άκρη πινέλου που έχει κοπεί ειδικά με άκρη 30 μοιρών τη δημιουργεί εύκολα, χωρίς λάθη ή μουτζούρωμα. Αν προσθέσουμε το γεγονός πως είναι αδιάβροχο και έχει μεγάλη διάρκεια, μπορούμε να πούμε πως βρήκαμε το ιδανικό eyeliner.

Δείτε όλα τα προϊόντα στην gallery που ακολουθεί.

Όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε αποκλειστικά στο νέο mobile app της Sephora και στο sephora.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.