ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η απόδειξη πως δεν χρειάζεστε κόκκινο κραγιόν για ένα εντυπωσιακό, βραδινό makeup look


CHRYSAD

5 Νοεμβρίου 2018

_mg_9139.jpg

Τι κι αν τα Χριστούγεννα αργούν ακόμα; Εμείς εδώ είμαστε ήδη σε εορταστικό mood και σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε και πώς θα βαφτούμε εκείνες τις μέρες. Μετά το glam makeover της Αφροδίτης (δείτε το εδώ), σειρά είχε η διατροφολόγος/well being expert του jenny.gr., Τζουλιάννα Καρνέζη να κάτσει στην καρέκλα της μεταμόρφωσης. Δεν θα πω ψέματα, η ίδια δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένη όσο εγώ για αυτό το “project”, αλλά σύντομα θα άλλαζε γνώμη.

Σε αντίθεση με την Αφροδίτη, που απλά έκανα πιο fun το κλασικό μακιγιάζ με το κόκκινο κραγιόν προσθέτοντας glitter, στην Τζουλιάννα ήθελα να «παίξω» με γήινες αποχρώσεις, ώστε να αναδείξω τα ξανθά μαλλιά και την σταρένια επιδερμίδα της.

Φυσικά, τα νέα λανσαρίσματα της Erre Due μου έδωσαν τη δυνατότητα να το κάνω, αφού στα χέρια μου έφτασαν πολλά προϊόντα σε τέτοιους τόνους.

Καθώς η Τζουλιάννα έρχεται συνήθως στο γραφείο με ελάχιστο μακιγιάζ, ήθελα να δω την πιο glamorous –αλλά πάντα κομψή- πλευρά της. Η ίδια συμφώνησε και αφέθηκε στα χέρια μου.

Βήμα πρώτο φυσικά η σωστή βάση για να αναδειχθεί όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ. Το Perfect Mat Touch Foundation ήταν η ιδανική επιλογή, αφού έχει μέτρια κάλυψη και έτσι δεν δείχνει «βαρύ» στο δέρμα, ενώ έχει ματ αποτέλεσμα που είναι ιδανικό για τις κανονικές/λιπαρές επιδερμίδες σαν της Τζουλιάννας. Τα ζυγωματικά της αναδείχθηκαν με την παλέτα Draping Color Palette, κάνοντας ελαφρύ contouring και δίνοντας χρώμα υγείας στα μάγουλά της. Καθώς σκόπευα να κάνω ένα πιο έντονο μακιγιάζ ματιών από αυτό που συνηθίζει η Τζουλιάννα, τόνισα τα φρύδια της με την ειδική πούδρα Perfect Brow Powder, ώστε να μην «χαθούν».

Για τα μάτια της επέλεξα τις αδιάβροχες, κρεμώδεις σκιές με σατινέ τελείωμα για ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα της. Η χάλκινη σκιά Smokey Bourbon απλώθηκε σαν βάση και η ροζ Pointe Shoes εφαρμόστηκε στην εσωτερική γωνία για να «φωτίσει» τα μάτια. Αν και θα μπορούσα να συνεχίσω κατευθείαν με τη μάσκαρα Drama Sized Mascara, δημιούργησα πριν μία γατίσια γραμμή eyeliner με το Extreme Wear Color Eye Marker στην καφέ απόχρωση Teddy Bear, κυρίως για να της αποδείξω πόσο εύκολη είναι η εφαρμογή του όταν έχει μορφή μαρκαδόρου όπως αυτό της Erre Due.

Το look ολοκληρώθηκε με τη μείξη δύο κραγιόν για να πετύχω την τέλεια απόχρωση για το συγκεκριμένο μακιγιάζ, αν και το κάθε ένα ξεχωριστά έδειχνε εξίσου εντυπωσιακό.

Πρώτα σχεδίασα το περίγραμμα των χειλιών της με το αδιάβροχο μολύβι Lip Designer στην απόχρωση 203 και μετά γέμισα με τα Perfect Matte Lipsticks στις αποχρώσεις Delight και Affection.

Το αποτέλεσμα; Υπέροχο, κάτι που ακόμα και η no makep lover Τζουλιάννα παραδέχτηκε.

Φωτογραφίες: Ηλιάνα Μεϊντάνη

Ακολουθήστε την Erre Due στο Facebook, το Instagram και το Viber

Δείτε επίσης: Get Glam! Η beauty editor κάνει στην fashion editor το τέλειο εορταστικό μακιγιάζ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.