ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Brow Mascaras: Βρήκαμε τις καλύτερες της αγοράς για να έχετε φρύδια πιο τέλεια κι από της Lily Collins


CHRYSAD

1 Νοεμβρίου 2018

abaca_593350_053.jpg

Μέχρι πριν λίγα χρόνια όλοι μιλούσαν για την πιο hot τάση της σεζόν, αναφερόμενοι φυσικά στα έντονα, πυκνά φρύδια, σαν αυτά της Lily Collins και της Cara Delevingne. Πλέον κανείς δεν κάνει λόγο για κάποια τάση όταν μιλάει για φρύδια, αφού τα γεμάτα, καλοσχηματισμένα θεωρούνται πια κλασικά και αυτό που οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν.

Τι γίνεται όμως αν δεν γεννηθήκατε με πυκνά, μεγάλα φρύδια; Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα για τα φρύδια είναι οι καλύτεροί σας φίλοι, έτοιμοι να «σώσουν» τη μέρα και να γεμίσουν το σχήμα ή τυχόν κενά που μπορεί να έχετε.

Τα 5 συναισθηματικά στάδια που θα περάσετε όταν αποφασίσετε να κόψετε τα μαλλιά σας

Αν θεωρείτε πως το μολύβι ή οι σκιές είναι κάπως δύσκολα στη χρήση τους και δεν κάνουν το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό, σας προτείνουμε να επενδύσετε σε μία ειδική για τα φρύδια μάσκαρα. Είναι πανεύκολες στη χρήση τους, τονίζοντας με τον σωστό τρόπο τις τριχούλες που ήδη έχουν τα φρύδια σας και κρατώντας σταθερό το σχήμα τους.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις μάσκαρα για τα φρύδια που ξεχωρίζουμε εμείς και σας προτείνουμε να δοκιμάσετε.

Αυτά τα foundations μένουν σταθερά ακόμα και στις πιο λιπαρές επιδερμίδες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.