ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Δοκιμάσαμε την τάση του μοβ smokey eye στο γραφείο και αυτό ήταν το αποτέλεσμα


CHRYSAD

12 Νοεμβρίου 2018

mg_9278.jpg

Επιτρέψτε μου να σας συστήσω την Χριστίνα Γουδρούπη ή αλλιώς την τρίτη συνάδελφό μου που δέχτηκε να κάτσει στην «καρέκλα του makeup makeover» που αποφάσισα να χρίσω μία ωραία πρωία στα γραφεία του jenny.gr.

Μετά από μία γενναία δόση glitter στην Αφροδίτη και ένα nude with a twist μακιγιάζ στην Τζουλιάννα, η Χριστίνα είναι αυτή που θα δοκίμαζε μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, που δεν είναι άλλη από το smokey eye σε μοβ/μπορντό αποχρώσεις.

Στο σημείο αυτό να σας πω πως η Χριστίνα δεν συνηθίζει να βάφεται, ενώ όταν το κάνει επιλέγει το no makeup makeup look με λίγο foundation, concealer και mascara. Οπότε μόλις είδα πως τα νέα προϊόντα της Erre Due που έφτασαν στα χέρια μου συμπεριλάμβαναν σκιές, το smokey eye ήταν αυτό που μου ήρθε αμέσως στο μυαλό για εκείνη. Άλλωστε η ίδια δέχτηκε να γίνει ο καμβάς μου, οπότε εγώ έβαλα σκοπό να την πείσω να μην «φοβάται» να τολμά λίγο περισσότερο.

Ξεκινήσαμε το μακιγιάζ με τη βάση, απλώνοντας μία μικρή ποσότητα από το Perfect Mat Touch Foundation, ίσα ίσα για να δώσουμε ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα της. Η παλέτα Draping Color Palette έδωσε βάθος στα ζυγωματικά, χρώμα στα μάγουλα και λάμψη στα ψηλά σημεία του προσώπου της, ενώ τα φρύδια της τονίστηκαν με την ειδική πούδρα Perfect Brow Powder.

Έπειτα ξεκίνησε το fun κομμάτι, που είχε να κάνει με τις αδιάβροχες, κρεμώδεις σκιές με σατινέ τελείωμα της Erre Due. Σαν βάση, άπλωσα σε όλο το κινητό βλέφαρο την απόχρωση Pointe Shoes και για να δώσω βάθος και ένταση εφάρμοσα την (νέα αγαπημένη της Χριστίνας) απόχρωση Bite the Beet στην εξωτερική γωνία και στη γραμμή του κάτω βλεφάρου. Με τον συγκεκριμένο τρόπο κατάφερα να δημιουργήσω το trend του μοβ smokey eye, χωρίς όμως να είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα, καθώς ήταν ακόμα μεσημέρι. Για να δώσω περισσότερη λάμψη και φως στο βλέμμα της, εφάρμοσα λίγη ακόμα από την Pointe Shoes σκιά στην εσωτερική γωνία και δημιούργησα μία λεπτή γραμμή με το Extreme Wear Color Eye Marker στην καφέ απόχρωση Teddy Bear.

Κανένα smokey eye δεν θα ήταν φυσικά ολοκληρωμένο χωρίς αρκετές στρώσεις mascara και η Drama Sized Mascara ήταν ιδανική αφού προσφέρει όγκο στο maximum από το πρώτο κιόλας πέρασμα.

Όταν ένα μακιγιάζ δίνει έμφαση στα μάτια, καλό είναι –ειδικά κατά τη διάρκεια της ημέρας- να επιλέγονται πιο απαλές αποχρώσεις για τα χείλη. Αυτό ακριβώς κάναμε και εμείς, με το look να ολοκληρώνεται με το αδιάβροχο μολύβι Lip Designer στην απόχρωση 203 και το Perfect Matte Lipstick στην απόχρωση Affection.

Το τελικό αποτέλεσμα:

FYI, η Χριστίνα μου είπε πως θα δοκιμάσει και μόνη της να κάνει το ίδιο μακιγιάζ ξανά, με πρωταγωνίστρια την μοβ σκιά που ξεχώρισε. Αν θέλετε να το κάνετε και εσείς, θα βρείτε όλα τα προϊόντα της Erre Due εδώ.

Φωτογραφίες: Ηλιάνα Μεϊντάνη

Ακολουθήστε την Erre Due στο Facebook, το Instagram και το Viber

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.