ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5+1 highlighters που θα χαρίσουν απόλυτα φυσική λάμψη στην επιδερμίδα σας


CHRYSAD

7 Νοεμβρίου 2018

abaca_636461_011.jpg

Highlighting, strobing, illuminating: όπως κι αν επιλέγετε να την ονομάζετε, αυτή η τεχνική κατάφερε να αφήσει πίσω της την «ταμπέλα» του trend και να γίνει ένα από βασικά βήματα των γυναικών στο καθημερινό τους μακιγιάζ.

Αρκεί μόνο ένα πέρασμα με ένα προϊόν λάμψης και το look σας θα αναβαθμιστεί στη στιγμή, ενώ το πρόσωπό σας θα δείχνε πολύ πιο ξεκούραστο και φωτεινό. Αν εσείς θέλετε να πετύχετε αυτή την λάμψη from within, η οποία φαίνεται εντελώς φυσική, τότε σας προτείνουμε να αφήσετε στην άκρη τα highlighters σε μορφή πούδρας και να προμηθευτείτε ένα με κρεμώδη υφή.

Σε αντίθεση με τις πούδρες, τα κρεμώδη προϊόντα «λιώνουν» και γίνονται ένα με την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να καταλάβει αν λάμπει από μόνη της ή αν έχετε απλώσει κάποιο προϊόν.

Εννέα άκρως δημιουργικά μακιγιάζ ματιών για να ξεχωρίζετε στις βραδινές σας εμφανίσεις

Με ταμποναριστές κινήσεις απλώνετε το hightlighter στα ζυγωματικά, στα κόκκαλα των φρυδιών, στην «καρδούλα» των χειλιών, στη ράχη της μύτης και στο πηγούνι και voila! Θα έχετε λάμψη που θα ζήλευαν ακόμα και οι σταρ του Hollywood.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τα κρεμώδη highlighters που ξεχωρίζουμε εμείς:

Καφέ mascara: Γιατί πρέπει να την προτιμάτε από την μαύρη για τις κάτω βλεφαρίδες σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.