ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το κόλπο της Meghan Markle για να δείχνουν τα χείλη της πιο ζουμερά


Ελένη Τσούτση

20 Νοεμβρίου 2018

20181003_zaa_ap2_332.jpg

Παρακολουθήσαμε όλοι την αλλαγή της Meghan Markle απο ηθοποιό στη σειρά Suits, σε μέλος της βασιλικής οικογένειας. Για να υποστηρίξει τη νέα της ζωή, ως Δούκισσα του Sussex, η Markle έχει υιοθετήσει μερικά νέα μυστικά ομορφιάς, ενώ οι επιρροές της από τη πριγκίπισσα Diana αλλά και την Κate Middleton, είναι φανερές. To στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι ο κομψός κότσος που πιάνει τα μαλλιά της, το σωστό bronzer που αναδεικνύει τα μήλα του προσώπου της και ένα μικρό κόλπο που κάνει στον τρόπο που τοποθετεί το lip liner και τα χείλη της δείχνουν πάντα ζουμερά.

Το να βάζουμε lip liner στα χείλη μας είναι κοινό μυστικό, αλλά η Meghan το κάνει λίγο διαφορετικά και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει. Αυτό που κάνει είναι να τοποθετεί πολύ απαλά το lip liner, έτσι ώστε να είναι ελάχιστα αισθητό και έπειτα να βάζει ροζ lip gloss, πράγμα που κάνει τα χείλη της να δείχνουν πιο φυσικά.

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.