ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά τα tips ακολουθεί η Bella Hadid και έχει υπέροχη επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

20 Δεκεμβρίου 2018

20180511_zaa_m1ff60_069.jpg

Η Bella Hadid αναμφισβήτητα διαθέτει μία ζηλευτή επιδερμίδα αφού σε όλες τις εμφανίσεις τόσο στα catwalks όσο και στο κόκκικο χαλί το πρόσωπό της λάμπει. Το δέρμα της φαίνεται λείο και τα make up looks που επιλέγει ακόμη πιο όμορφα. Η ίδια λόγω της δουλειάς της προσέχει παραπάνω το πρόσωπό της και έχει πάντα αψεγάδιαστα looks. Πώς το καταφέρνει αυτό;

Αναζητήσαμε λοιπόν σε πρόσφατες συνεντεύξεις της ποια είναι τα μυστικά που ακολουθεί:

- «Κάνω μόνη μου το μακιγιάζ μου, όταν δεν δουλεύω. Μ’ αρέσουν οι σκιές ματιών σε μπεζ/καφέ τονικότητες, ένα χρυσό liner και ματ επιδερμίδα με λίγη λάμψη. Δεν μ’ αρέσει να έχω πολύ μακιγιάζ στο πρόσωπό μου. Α, και χρησιμοποιώ πάντα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Είτε φοράω μάσκαρα, είτε όχι.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@bellahadid) on

- Το μυστικό για την επιδερμίδα της: «Παλιά είχα την δυνατότητα να πλένω το πρόσωπό μου το βράδυ και να μην κάνω τίποτα μετά, αλλά τώρα πια αν πάω για ύπνο χωρίς να το ενυδατώσω, το νιώθω ξηρό και να τραβάει. Λατρεύω τις μάσκες προσώπου. Τις κάνω όλη την ώρα. Έχω εμμονή με τις μαύρες peel-off μάσκες και χρησιμοποιώ και μια sheet mask το πρωί όταν ξυπνάω πολύ νωρίς. Είναι πολύ αναζωογονητική!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@bellahadid) on

- Πώς τονίζει το καλύτερο χαρακτηριστικό πάνω της: «Αν μιλάμε σε γενικότερο επίπεδο, μ’ αρέσει πολύ να είμαι αστεία και να κάνω τους άλλους να νιώθουν καλά. Όσον αφορά όμως την εμφάνισή μου, τότε τα χείλη μου. Είναι πολύ εύκολο να τ’ αναδείξω με ένα μολύβι χειλιών.»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@bellahadid) on

Δείτε ακόμη:

ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.