ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Εύκολα tips στο μακιγιάζ που θα σας κάνουν να δείχνετε νεότερη


Ελένη Τσούτση

16 Ιανουαρίου 2019

20180911_zaf_p97_1414.jpg

Το μακιγιάζ αναμφίβολα μπορεί να σας βοηθήσει να φαίνεστε πιο νέες και φρέσκιες. Ο κόσμος της ομορφιάς είναι πλήρως εξοπλισμένος με τα κατάλληλα προϊόντα που μπορούν να σας κάνουν να δείχνετε πιο νέες – φυσικά αν τα χρησιμοποιείτε με τις σωστές τεχνικές.

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα tips που εάν ακολουθείτε όταν βάφεστε θα σας κάνουν να δείχνετε αλλά και να νιώθετε πιο νέες;

Διαβάστε εδώ: Οι 5 καλύτερες κρέμες κατά της γήρανσης

#1. Χρησιμοποιήστε primer

H επιδερμίδα ξηραίνεται και λεπταίνει όσο μεγαλώνουμε, για το λόγο αυτό προϊόντα που χρησιμοποιούσατε παλαιότερα μπορεί σήμερα να μην «κάθονται» καλά στο δέρμα. Σύμφωνα με πολλούς makeup artists, το primer θα σας βοηθήσει να γεμίσετε τις μικρές ρυτίδες, κάνοντάς τις λιγότερο ορατές.

L’Oréal Infaillible Primer Προσώπου - Mattifying

#2. Ελαφριά στρώση foundation

Όταν βάζετε foundation κατευθείαν στην επιδερμίδα σας, είναι πιθανό να προσθέτετε χρόνια - οι πολλές στρώσεις «σπάνε» την επιδρμίδα τονίζοντας τις λεπτές ρυτίδες. Επιπλέον, πριν βέλετε το foundation μην αμελήσετε την ενυδατική σας κρέμα.

Estee Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30

#3. Βελτιώστε το σχήμα των ματιών σας

Τα βλέφαρα τείνουν να πέφτουν όσο μεγαλώνουμε και το eyeliner είναι η λύση καθώς "ανοίγει" το βλέμμα.

- Απλώστε το σε μια λεπτή γραμμή κατά μήκος των βλεφαρίδων και αυτό θα βελτιώσει το σχήμα των ματιών δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι έχετε πιο πυκνές βλεφαρίδες. Χρησιμοποίηστε απαλές σκιές ματιών για να δείχνει πιο φρέσκο το look.

Maybelline Master Precise Liner Eyeliner

#4. Σταθεροποίηστε το κραγιόν με το περίγραμμα

Οι ρυτίδες γύρω από το στόμα μπορούν να φαίνονται πιο διακριτικά εαν κάνετε περίγραμμα στα χείλη σας και το κραγιόν να μη «ξεχειλίζει». Για να εμποδίσετε το χρώμα να ξεφύγει, χρησιμοποίηστε ενυδατικό και μετά απλώστε το κραγιόν.

Mac Liptensity Lip Pencil

#5. Δώστε λάμψη στα μάτια σας

Αν τα μάτια σας δείχνουν κουρασμένα, μην αμελείτε τη κρέμα ματιών σας. Επίσης, μπορείτε να ανακουφίζετε τακτικά τα πρησμένα μάτια με δροσερές ροδέλες αγγουριού!

Bioderma Sensibio Eye

Δείτε ακόμη:

Matte lipsticks

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.