ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η beauty ρουτίνα που ακολουθεί η Dakota Johnson


Ελένη Τσούτση

20 Ιανουαρίου 2019

20180901_zaf_z19_1l80.jpg

H αγαπημένη ηθοποιός Dakota Johnson λατρεύει τη περιποίηση της επιδερμίδας της και το ελαφρύ μακιγιάζ. Έχει μια φρέσκια επιδερμίδα που ξέρει πολύ καλά πως να τη προσέχει και να είναι πάντα όμορφη. Ποια είναι τα μυστικά που ακολουθεί στη καθημερινή της ρουτίνα;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAKOTA JOHNSON (@dakota.johnson._) on

Για την ρουτίνα της επιδερμίδας της αναφέρει: «Έχω πραγματικά την απλούστερη ρουτίνα, πλένω το πρόσωπό μου το πρωί και το βράδυ και στη συνέχεια έχει θέση η ενυδάτωση, κατά τη διάρκεια της ημέρας φοράω αντηλιακό και νιώθω ότι ακολούθησα όλα τα σωστά βήματα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAKOTA JOHNSON (@dakota.johnson._) on

Όσο για το μακιγιάζ: «Δεν φοράω μακιγιάζ εάν δεν είμαι σε κάποιο γύρισμα. Όταν θα πάω κάπου, θα χρησιμοποιήσω λίγο concealer, lip balm, και μάσκαρα. Επίσης, λατρεύω να βάζω στα μάτια μου σταγόνες καθώς νιώθω ότι το βλέμμα μου είναι πιο λαμπερό».

Η γιαγιά της έχει αποκαλυψει ένα μυστικό για το πως να βάζει τη μασκαρα και το ακολουθεί πάντα στη ρουτίνα της – αντί να ξεκινήσει την εφαρμογή της μάσκαρα από τη βάση των βλεφαρίδων, εφάρμόζει την πρώτη στρώση μάσκαρα κατά μήκος των πάνω άκρων των βλεφαρίδων της. Στη συνέχεια, αφού έχει βεβαιωθεί στον καθρέφτη ότι η mascara έχει καλύψει όλες τις εξωτερικές άκρες των βλεφαρίδων απλώνει τη δεύτερη στρώση από τις ρίζες προς τις άκρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAKOTA JOHNSON (@dakota.johnson._) on

Δείτε επιπλέον:

9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.