ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Alexa Chung: 4 μυστικά ομορφιάς από το απόλυτο it girl


Ελένη Τσούτση

29 Ιανουαρίου 2019

copy-of-20170501-zaa-a123-589.jpg

Η Alexa Chung αναμφίβολα είναι η εκπρόσωπος όλων των it girls καθώς η απλότητα της αλλά και η αβίαστη φινέτσα της δεν σταματά να εμπνέει πολλές γυναίκες. Οι επιλογές που κάνει για τη περιποίησή της γίνονται αυτόματα trends – και όχι άδικα αφού γνωρίζει πολύ καλά το μυστικό της φυσικής ομορφιάς.

Ποια είναι λοιπόν τα μυστικά του αγαπημένου μας it girl;

1.Αφήνει τα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά. Όπως έχει δηλώσει: "Πιάνω τα μαλλιά μου μικρά κοτσάκια, ενώ είναι ακόμη βρεγμένα και έτσι δημιουργώ ένα ατημέλητο hair look".

2.Αποφεύγει το έντονο μακιγιάζ και είναι υπέρμαχος του no makeup look, ακόμη και σε επίσημες εμφανίσεις λατρεύει το απαλό μακιγιάζ και χρησιμοποιεί ελάχιστο concealer για να φωτίσει τα μάτια της.

Inglot All Covered Under Eye Concealer

3.Έχει σχεδόν μία εμμονή με το κόκκινο κλασικό κραγιόν, για εκείνη το απόλυτο beauty look είναι ένα ελαφρύ πιάσιμο στα μαλλιά και το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν.

L'Oreal Royal Field Mat

4.Προσπαθεί να αποφεύγει το καθημερινό λούσιμο και προτιμάει τα λούζει τα μαλλιά της μέρα παρά μέρα. Επίσης, πριν χρησιμοποιήσει εργαλεία θερμότητας στα μαλλιά της δεν ξεχνά το κατάλληλο προϊόν προστασίας από τη θερμότητα. Δεν είναι τυχαίο που τα μαλλιά της είναι τόσο ζηλευτά!

L'Oreal Μάσκα θερμότητας

Δείτε επιπλέον:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.