ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να δημιουργήσετε την τέλεια γραμμή eyeliner, σύμφωνα με διάσημους makeup artists


Ελένη Τσούτση

2 Φεβρουαρίου 2019

abaca_634307_0101.jpg

Το eyeliner είναι ένα από τα καλλυντικά που σχεδόν όλες μας λατρεύουμε – στην κυριολεξία - και μάλιστα κάποιες το χρησιμοποιούμε καθημερινά, τονίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το βλέμμα μας. Διατίθεται σε διάφορες μορφές, μολύβι, gel και το αγαπούν ιδιαίτερα οι makeup artists, καθώς το προτιμούν είτε στα fashion shows είτε όταν επιμελούνται το μακιγιάζ διάσημων κυριών.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να κάνετε τη μαύρη γραμμή eyeliner. Ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε μπορείτε ελαφρώς να αλλάξετε το σχήμα των ματιών σας.

Οι διάσημοι makeup artists, Jamie Dorman και Sarah Lucero που αναλαμβάνουν πολλές celebrities μας δίνουν μερικά χρήσιμα tips για να αποκτήσουμε το τέλειο «γατίσιο» βλέμμα.

#1. Κοιτάξτε ευθεία στον καθρέφτη όταν κάνετε τη γραμμή eyeliner.

#2. Το στυλό eyeliner θα βοηθήσει περισσότερο τις αρχάριες.

#3. Όταν σχηματίζετε τη γραμμή eyeliner, μην τεντώνετε το καπάκι του ματιού σας.

#4. Μην ξεχνάτε πολλές στρώσεις από την αγαπημένη σας mascara.

#5. Σχεδιάστε τη γραμμή πρώτα με μολύβι.

#6. Χρησιμοποιήστε ένα primer ώστε να μείνει σταθερό το αποτέλεσμα.

Αποκτήστε τέλειο βλέμμα χρησιμοποιώντας eyeliner, καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε και να υποστηρίξετε όποιο στιλ σας αρέσει - από gothic, dramatic, retro μέχρι girly.

Δείτε επίσης:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.