ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

#Glass Skin: Το νέο Instagram trend για λαμπερό δέρμα


Ελένη Τσούτση

22 Φεβρουαρίου 2019

street_ny_02_19_305.jpg

Η λαμπερή επιδερμίδα είναι κάτι που όλες μας αναζήταμε στο μακιγιάζ. Το νέο trend στο Instagram ήρθε για να μας εμνεύσει για το πως θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε το λαμπερό look. To πιο δημοφιλή makeup look, το τελευταίο διάστημα ονομάζεται #skinglass και πρόκειται για την επιδερμίδα «γυαλί». Μάλιστα, προέρχεται από τη Νότια Κορέα και αναφέρεται σε ένα ιδιαίτερα γυαλιστερό φινίρισμα του δέρματος - το οποίο λατρεύουν τα περισσότερα fashion girls του Instagram.

Υπάρχει μια χρυσή οδηγία που δίνουν οι διάσημοι makeup artists για το γυαλί – φινίρισμα, χωρίς να φαίνεται λιπαρό το δέρμα. Ενώ, ίσως θα νομίζετε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλά προϊόντα, το μυστικό της γυάλινης επιφάνειας είναι το πώς εφαρμόζετε το highlighter.

Πώς θα καταφέρετε το #glass skin makeup look;

Το μυστικό δεν κρύβεται στην υπερβολική ποσότητα των προϊόντων αλλά στο πως θα τοποθετηθεί ο «πρωταγωνιστής» αυτού του μακιγιάζ – το highlighter.

Καθίστε κάτω από ένα καλό φως και προσδιορίστε ποια μέρη του προσώπου σας, χτυπά το φως. Επικεντρωθείτε και δώστε λάμψη σε αυτά τα σημεία, συνήθως είναι τα ζυγωματικά, το κόκαλο της μύτης και στους κροτάφους.

Inglot Amc Face and Body Illuminator 69

Εμπνευστείτε με το πιο λαμπερό μακιγιάζ που κάνουν τα fashion girls του Instagram!

Δείτε ακόμη:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.