ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα beauty products που δεν προτιμούν οι Γαλλίδες


Ελένη Τσούτση

18 Μαρτίου 2019

street_lon.jpg

O αέρας που αποπνέουν οι Γαλλίδες είναι η αφορμή για να θέλουμε διακαώς να τις «μιμούμαστε» τόσο στις στιλιστικές επιλογές που κάνουν όσο και στα beauty looks που υιοθετούν. Το μακιγιάζ τους είναι πάντα απλό και τόσο φινετσάτο που κάνει όλες τις γυναίκες να το θαυμάζουν! Υπάρχουν όμως κάποια beauty products που οι Γαλλίδες αποφεύγουν να αγοράσουν στο βωμό της κομψότητας. Γνωρίζουν πολύ καλά ποια προϊόντα θέλουν στο νεσεσέρ και ποια όχι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Violette (@violette_fr) on

#1. Highlighter

To highlighter δεν το προτιμούν οι Γαλλίδες καθώς αγαπούν την απλότητα και θεωρούν ότι οι έντονες λάμψεις αλλοιώνουν τα φυσικά χαρακτηριστικά τους. Τους αρέσει το λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα για αυτό το λόγο φροντίζουν καθημερινά την skincare routine τους.

#2. Έντονες αποχρώσεις σκιών

Τα απαλά και κλασικά χρώματα σκιών είναι η πρώτη επιλογή των Γαλλίδων και αποφεύγουν τις σατινέ υφές και τα πολύ έντονα χρώματα. Πολλές φορές μάλιστα εφαρμόζουν μόνο mascara και δεν βάζουν καθόλου σκιά – για να αποκτήσουν ένα νεανικό βλέμμα.

#3. Ψεύτικες βλεφαρίδες

Εκτός από το κόκκινο κραγιόν οι Γαλλίδες λατρεύουν να τονίζουν τα μάτια τους με mascara αλλά δε συνηθίζουν να βάζουν ψεύτικες βλεφαρίδες. Άλλωστε η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς τους θέλουν να είναι γρήγορη και το αποτέλεσμα όσο πιο natural και απλό γίνεται.

Δείτε ακόμη:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.