ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tips για να εφαρμόζετε σωστά το primer


Ελένη Τσούτση

25 Μαρτίου 2019

altuzarra-bwaw1718-01768231.jpg

Τα τελευταία χρόνια το primer έχει μπει για τα καλά στη ρουτίνα του μακιγιάζ μας και οι make up artists το θεωρούν απαραίτητο προϊόν για ένα σταθερό look. To primer προετοιμάζει την επιδερμίδα για το μακιγιάζ και το κάνει να διαρκεί για ώρες. Παράλληλα γεμίζει πιθανές ρυτίδες και έχει τη δυνατότητα να απορροφά τη λιπαρότητα. Διατίθεται σε τρεις μορφές όπως gel, κρέμα και υγρό και εφαρμόζεται πριν το foundation στο πρόσωπο. Υπάρχουν όμως κάποια λάθη που κάνουμε συχνά όταν το εφαρμόζουμε. Ποια είναι αυτά;

#1. Η σύσταση που θα επιλέξετε πρέπει αν είναι κατάλληλη για την επιδερμίδα σας, για παράδειγμα μία λιπαρή επιδερμίδα δεν κερδίζει διάρκεια αν επιλέξει να χρησιμοποιήσει κάποιο primer λαδάκι.

#2. Η καλύτερη εφαρμογή γίνεται με κυκλικές κινήσεις με φορά αντίθετη από αυτή των πόρων μας ώστε να τους γεμίζει και να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

#3. Εφαρμόστε το με κυκλικές κινήσεις με φορά αντίθετη από αυτή των πόρων ώστε να τους γεμίζει και να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

#4. Μια μεγάλη ποσότητα δεν σημαίνει και μεγαλύτερη διάρκεια - το primer είναι καλό να μπαίνει με μέτρο και σε μικρές ποσότητες.

Δείτε ακόμη:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.