ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Charlize Theron φόρεσε την απόχρωση κραγιόν που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες


Ελένη Τσούτση

8 Απριλίου 2019

abaca_672019_165.jpg

Η Charlize Theron μας εντυπωσιάζει πάντα με τα inspired makeup looks που υιοθετεί καθώς φροντίζει αφενός να αναδεικνύει τα υπέροχα χαρακτηριστικά της και αφετέρου μας ενημερώνει για όλα τα τελευταία beauty trends.

Αυτό έκανε και στη τελευταία της εμφάνιση επιλέγοντας ένα απαλό μακιγιάζ δίνοντας έμφαση στα χείλη με ένα κοραλί lipstick. Το συνδύασε υπέροχα με μία ροζ- καφέ ιριδίζουσα σκιά και τόνισε το βλέμμα με αρκετές στρώσεις mascara. Το υπόλοιπο πρόσωπο είχε ματ τελείωμα και είχε φροντίσει να τονίσει ελάχιστα τα ζυγωματικά της δημιουργώντας πραγματικά ένα μακιγιάζ που μπορείτε να υιοθετήσετε όλο το χρόνο και φυσικά την άνοιξη και το καλοκαίρι!

Στο σημείο που θέλω να σταθούμε περισσότερο είναι στην απόχρωση κραγιόν καθώς είναι η must have απόχρωση για αυτή τη σεζόν και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Δεν έχετε παρά να τη συνδυάσετε σωστά και να δημιουργήσετε stylish beauty looks!

Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor Metallic

Δείτε ακόμη:

H Charlize Theron κάνει την πιο sexy εμφάνισή της στο red carpet μέχρι σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.