ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να πετύχετε το τέλειο no makeup look για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019


Ελένη Τσούτση

6 Μαΐου 2019

bioderma_4794.jpg

Τι κι αν είμαστε στην άνοιξη, το μυαλό μας ήδη ταξιδεύει στο καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις καλοκαιρινές μας διακοπές και στην απόλυτη χαλάρωση. Από τώρα βέβαια ξεκινάμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στη καθημερινή μας ρουτίνα ομορφιάς, αφού το καλοκαίρι πρέπει να μας βρει πιο έτοιμες από ποτέ!

Όσο ο καιρός γίνεται πιο ζεστός τόσο το μακιγιάζ μας πρέπει να γίνεται πιο ελαφρύ και φυσικό. Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να νιώθεις ότι το πρόσωπό σου είναι λαμπερό ενώ παράλληλα αναπνέει. Για να πετύχουμε αυτή την αίσθηση το πλέον κατάλληλο μακιγιάζ είναι το no makeup look το οποίο θα φροντίσει να έχουμε μια όμορφη και νεανική επιδερμίδα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το φυσικό μακιγιάζ αναδεικνύει την φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας και αποπνέει φρεσκάδα. Δεν είναι τυχαίο που οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας επιλέγουν το συγκεκριμένο natural look για τα μοντέλα τους καθώς στόχος τους είναι η φυσικότητα. Τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της μόδας επιλέγουν το no make up look και αυτό δείχνει ότι το ανάλαφρο και φυσικό μακιγιάζ είναι η κορυφαία τάση για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 χωρίς καμία αμφιβολία! Φέτος λοιπόν η απόδοση του Nude μακιγιάζ ήρθε σε πιο γήινη λογική, κάνοντας τα δέρματα να δείχνουν πιο φωτεινά και ζεστά. Αν δώσετε τη κατάλληλη προσοχή στη βάση, που είναι το Α και το Ω τότε θα καταφέρετε να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

Πως μπορείτε να αποκτήσετέ το ιδανικό no makeup look;

Το μυστικό βρίσκεται στη βάση, δεν είναι λίγες οι φορές που προσπαθούμε να καλύψουμε τυχόν ατέλειες – δυσχρωμίες, σπυράκια, μαύρους κύκλους και το «παρακάνουμε» με την υπερβολική κάλυψη. Στο no makeup look δεν είναι ενοχλητικό να φαίνονται τα ψεγάδια, άλλωστε αυτή είναι η αρχή του. H κατάλληλη βάση είναι το προϊόν – κλειδί που θα δημιουργήσει το ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Στη διάρκεια της ημέρας είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τα λιπαρά δέρματα, η βάση να μην «βγάζει» λιπαρότητα και να έχει μια cakey όψη. Έτσι οφείλουμε να δίνουμε σημασία τόσο στην αισθητική εμφάνιση του προσώπου μας αλλά και στη ποιότητα του προϊόντος που εμπιστευόμαστε καθημερινά.

Επειδή ζούμε στην Ελλάδα και η ακτινοβολία του ήλιου είναι ιδιαίτερα επιβλαβής, η προστασία είναι απαραίτητη αλλά παράλληλα θέλουμε και κάλυψη. Αυτό το συνδυασμό τον καλύπτει τέλεια το νέο Photoderm Nude Touch SPF50+ το οποίο έχει μία υπέροχη φυσική κάλυψη προσφέροντας ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα, την οποία μάλιστα μπορείτε να χτίσετε σταδιακά χρησιμοποιώντας επιπλέον προϊόν ή κάποιο concealer για να διορθώσετε τις λεπτομέριες.

Το νέο Photoderm Nude Touch SPF50+ είναι η ιδανική βάση για το no makeup look. Οι λόγοι πολλοί και ξεχωριστοί! Διαθέτει υψηλό δείκτη προστασίας, SPF50+, χωρίς να έχει κολλώδη αίσθηση, με απαλή υφή και ευχάριστη μυρωδιά. Ακόμη, έχει λεπτόρρευστη υφή που μετατρέπεται σε ματ αποτέλεσμα πούδρας - που οι περισσότερες γυναίκες αναζητάμε - είναι μη φαγεσωρογόνο (δε δημιουργεί μαύρα στίγματα, αντίθετα βοηθάει στη μειωσή τους) και διαθέτει 100% φυσικά φίλτρα.Το καλύτερο όμως είναι ότι το αποτέλεσμα διαρκεί για ώρες και προσαρμόζεται μόλις σε 30” στον τόνο του δέρματος κάνοντάς το να δείχνει πιο λαμπερό!

Το Photoderm Nude Touch SPF50+ μπορούν να το εφαρμόσουν όλες οι γυναίκες αφού απευθύνεται και στους 3 τύπους επιδερμίδας: κανονικές, μικτές και λιπαρές. Το ματ φινίρισμα που για όλες μας είναι το ζητούμενο Χειμώνα – Καλοκαίρι το προσφέρει απλόχερα χωρίς να εμφανίζει λιπαρότητα ακόμη και στη ζώνη του «Τ» του προσώπου.

Έχοντας επιλέξει την κατάλληλη απόχρωση που ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας σας, με πινέλο, σφουγγαράκι ή ακόμα και τα δάχτυλά απλώνετε μια μικρή ποσότητα από το Photoderm Nude Touch σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ – όλα τα σημεία πρέπει να προστατεύονται από τον ήλιο. Συνεχίζετε με λίγο ρουζ σε φυσική απόχρωση το οποίο το απλώνουμε στα ζυγωματικά και τονίζετε το βλέμμα σας με μάσκαρα. Αυτές οι τρεις απλές κινήσεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα απλό μακιγιάζ που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Tip: Το ανακινείτε πριν τη χρήση για να αναμειχθούν τα αντηλιακά φίλτρα με τις χρωστικές.

Το σημαντικότερο βήμα που είναι η κατάλληλη βάση για το τέλειο no makeup look ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφού η επιδερμίδα θα είναι απόλυτα φυσική αλλά και προστευμένη από τις ακτίνες του ήλιου. Το νέο Photoderm Nude Touch της Bioderma διαθέτει όλα όσα αναζητά μια γυναίκα και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει το αγαπημένο σας και δε θα λείπει ποτέ από το νεσεσέρ σας!

Photo credit: Μυρτώ Τσίναλη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.