ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3+1 συνήθειες στο μακιγιάζ που πρέπει να αλλάξετε την Άνοιξη


Ελένη Τσούτση

23 Απριλίου 2019

563114_3844100899039836293_n.jpg

Κάθε εποχή μας καθοδηγεί ως προς το τι πρέπει να ακολουθούμε στο μακιγιάζ αλλά και τι πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε. Η άνοιξη είναι για παράδειγμα η τέλεια εποχή για να κάνουμε το καθημερινό makeup look να δείχνει πιο φρέσκο και δροσερό. Υπάρχουν λοιπόν ορισμένες συνήθειες που οφείλουμε να αφήσουμε πίσω για να το καταφέρουμε!

Ποιες είναι αυτές;

Συγκεντρώσαμε 4 εύκολα tips που αν τα ακολουθήσετε θα ανανεώσετε το χειμερινό σας μακιγιάζ σε ανοιξιάτικο στη στιγμή!

#1. Καλό θα είναι να ξεχάσετε τις σκούρες αποχρώσεις σε σκιες και κραγιόν και να κάνετε focus σε πιο «χαρούμενες» και ανοιχτές αποχρώσεις. Σίγουρα αυτό θα κάνει αμέσως το μακιγιάζ σας πιο ανοιξιάτικο!

#2. Αποφύγετε να επιβαρύνετε την επιδερμίδα με πολλές στρώσεις πούδρας. Αν είστε λιπαρή επιδερμίδα μπορείτε να βάλετε πούδρα αλλά όσο χρειάζεστε, μην το παρακάνετε με τη ποσότητα γιατί θα δημιουργηθεί ένα cakey εφέ που δε θέλετε καθόλου!

#3. Όσο και να σας αρέσουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες, την άνοιξη όλα είναι καλύτερο να είναι ανάλαφρα ακόμη και η mascara στις βλεφαρίδες σας. Προτιμήστε 2 στρώσεις από την αγαπημένη σας mascara από το να βάλετε ψεύτικες βλεφαρίδες.

#4. Η καλύτερη βάση για το πρόσωπο είναι ένα αντηλιακό με χρώμα που θα προστατέψει το δέρμα σας από την ακτινοβολία αλλά παράλληλα θα καλύψει και τυχόν σπυράκια και δυσχρωμίες. Την άνοιξη λοιπόν προτιμήστε ένα αντηλιακό με χρώμα αντί για ένα βαρύ foundation.

Ανανεώστε το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σας με τα παραπάνω tips και δείτε τη διαφορά στο πρόσωπό σας!

Δείτε ακόμη:

Τα must - have καλλυντικά για το νεσεσέρ σας το Πάσχα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.