ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tips για τέλεια εφαρμογή του highlighter


Ελένη Τσούτση

18 Μαΐου 2019

5673735704294500_8083022242834166727_n.jpg

Ακόμη και ένα πολύ φυσικό makeup look μπορεί να αποκτήσει extra ενδιαφέρον με λίγες λάμψεις που φυσικά θα μας χαρίσει το highlighter – το top μυστικό beauty item πολλών stars για τις λαμπερές εμφανίσεις τους στο red carpet. Δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε πολύ, ένα μόνο trick αρκεί, για να μεταμορφώσετε το πρόσωπό σας και να αποκτήσετε το πολυπόθητο glow!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) on

Ακολουθείστε τα παρακάτω tips και δώστε στο μακιγιάζ σας τη λάμψη που επιθυμείτε.

#1. Για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το μακιγιάζ σας και ειδικότερα η λάμψη στο πρόσωπό σας, φροντίστε να κάνετε το σωστό layering στα προϊόντα που εφαρμόζετε πριν τα προϊόντα λάμψης. Δηλαδή, σε πολύ καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα, απλώστε αρχικά το primer, έπειτα το foundation και το ρουζ και τέλος εφαρμόστε ταμποναριστά το highlighter ψηλά στα ζυγωματικά και ο καλύτερος τρόπος είναι με τα δάχτυλα!

#2: Αντί να εφαρμόσετε ένα μόνο highlighter μπορείτε δύο - σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις ή ακόμη και σε διαφορετικές υφές. Συνδυάστε για παράδειγμα μία σαμπανιζέ απόχρωση με μία πιο ροζ-χρυσή και το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό!

Δείτε ακόμη:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε