ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα καλλυντικά που θα ανανεώσουν το νεσεσέρ σας αυτό το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

28 Μαΐου 2019

cushnie.jpg

To καλοκαίρι δεν έχουμε μόνο υψηλές θερμοκρασίες και το μυαλό μας στις αποδράσεις στην παραλία, αλλά έρχονται και τα ξεκαθαρίσματα στο summer νεσεσέρ μας. Τα χρώματα στα κραγιόν ανανεώνονται γίνονται πιο φωτεινά, τα βαριά foundations δίνουν τη θέση τους στις ελαφριές πούδρες και τα ρουζ γίνονται πιο έντονα για να δώσουν λάμψη στο πρόσωπο.

Το μακιγιάζ της νέας σεζόν επιτάσσει πιο ανάλαφρες και φωτεινές υφές, οτιδήποτε άλλο μπορεί να περιμένει μέχρι να έρθει ο χειμώνας. Πιστεύουμε λοιπόν ότι είναι η κατάλληλη εποχή για να επενδύσετε σε 3 must- have beauty items που θα σας φέρουν πιο κοντά σε καλοκαιρινό mood.

#1. Estée Lauder Double Matte Oil-Control Pressed Powder

Για ματ αποτέλεσμα και προηγμένη ρύθμιση της λιπαρότητας χωρίς να αφυδατώνει. Παρέχει χρώμα μεγάλης διάρκειας που δεν σκουραίνει και δεν αλλοιώνεται.

#2. Lipstick Mac Candy Yum-Yum

Ένα έντονο ροζ χρώμα που θα κάνει κάθε makeup look σας ξεχωριστό και μοναδικό.

#3. Bobbi Brown Pot Rouge For Lips & Cheeks

Το κρεμώδες Pot Rouge For Lips & Cheeks της Bobbi Brown στην απόχρωση Pale Pink δίνει υπέροχο χρώμα σε μήλα και χείλη με μια εφαρμογή.

Δείτε ακόμη:

4+1 ιδανικά foundations για το Καλοκαίρι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.