ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα πετύχετε φυσικό contouring με 4 βήματα


Ελένη Τσούτση

29 Μαΐου 2019

rober027.jpg

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από το contouring στο μακιγιάζ το Καλοκαίρι αφού οι φωτοσκιάσεις δίνουν ένα υπέροχο ηλιοκαμένο αποτέλεσμα στο πρόσωπο ιδανικό για το καθημερινό σας beauty look από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Femme Fatale (@onparledemode) on

Υπάρχουν 5 απλά steps που μπορείτε να ακολουθήσετε για να το πετύχετε.

#1. Η πιο φυσική εκδοχή του controuring ξεκινά από την σωστή περιποίηση προσώπου, δηλαδή μια ενυδατική και ένα primer λάμψης θα αποτελέσουν την βάση για ένα glowy μακιγιάζ με διάρκεια.

#2. Επιλέξτε φον-ντε-τέν που προσφέρει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη και αποφύγετε παχύρευστες συνθέσεις που θα βαραίνουν την όψη σας.

# 3. Επενδύστε σε ένα καλό concealer - ξεκινήστε από αυτό και στην συνέχεια δείτε αν πραγματικά σας χρειάζεται η επιπλέον κάλυψη.

# 4. Blending – το κλειδί για υπέροχο αποτέλεσμα. Απλώστε λίγη ποσότητα προϊόντος και "σβήστε" το όσο χρειάζεται για να μην δείχνει «ξένο» πάνω στο δέρμα. Αν όντως θέλετε να προσθέσετε επιπλέον προϊόν, κάντε το σταδιακά και μην ξεχάσετε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα σε φυσικό φως με έναν καθρέφτη!

#summerisloading

 

Δείτε ακόμη:

4+1 ιδανικά foundations για το Καλοκαίρι 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.