ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Από το catwalk στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις - Το makeup look που θα γίνει το αγαπημένο μας φέτος το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

14 Ιουνίου 2015

pan_0841.jpg

Μπορεί το Hautes Grecians 2019 να πέρασε αλλά τα μοναδικά makeup looks που είδαμε θα μας μείνουν αξέχαστα αφού μας χάρισαν όση έμπνευση χρειαζόμασταν για να δημιουργήσουμε τα δικά μας looks φέτος το καλοκαίρι!

Βρεθήκαμε στα backstage και δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στα ιδιαίτερα μακιγιάζ που επιμελήθηκε η ομάδα της Bobbi Brown για το catwalk του Atelier Loukia που έδωσε στο show την δική της ρομαντική πινελιά τόσο με τις δημιουργίες της όσο βέβαια και με το μακιγιάζ.

Ο ρομαντισμός ήταν το σήμα κατατεθέν του catwalk που απεικονιζόταν και στο πρόσωπο όλων των μοντέλων. Τα συγκεκριμένα makeup looks ήταν ανάλαφρα, απαλά και πρωταγωνιστούσε το έντονο ροζ χρώμα στα ζυγωματικά που ζέσταινε όλο το πρόσωπο μοναδικά.

Τα μονοχρωματικά ροζ looks αναδεικνύουν όλα τα χρώματα των ματιών και ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και είναι η τέλεια επιλογή για τις καλοκαιρινές σας βραδινές εμφανίσεις. Μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια τεχνική αλλά να κινηθείτε σε πιο σκούρες ροζ αποχρώσεις.

Δοκιμάστε να προσθέσετε μία πιο σκούρα ροζ σκιά στην κόγχη του ματιού για περισσότερη ένταση. Ακόμη, εφαρμόστε επίσης ένα highlighter με χρυσό shimmer στα ζυγωματικά, ώστε να αναδείξετε ακόμη περισσότερο τους ροζ τόνους του μακιγιάζ σας.

Pot Rouge for Lips & Cheeks

Το κρεμώδες Pot Rouge For Lips & Cheeks της Bobbi Brown στην απόχρωση Powder Pink δίνει υπέροχο χρώμα σε μήλα και χείλη με μια εφαρμογή.

Highlighting Powder

H μοναδική ελαφριά φόρμουλα της Highlighting Powder στην απόχρωση Afternoon Glow εφαρμόζεται απαλά στο δέρμα και είναι ιδανική για να δώσετε έμφαση και λάμψη στο πρόσωπο σας.

Αν λατρεύετε τα φυσικά makeup looks αυτή είναι η απόλυτη έμπνευση για εσάς!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.