ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H beauty editor επιλέγει τα καλλυντικά των διακοπών για το νεσεσέρ της ομάδας του #jennygr


Ελένη Τσούτση

27 Ιουνίου 2019

notos_5323.jpg

Οι συζητήσεις στο γραφείο για τους καλοκαιρινούς μας προορισμούς έχουν ήδη αρχίσει όπως μπορείτε να φανταστείτε. Τήνος, Σαντορίνη, Αμοργός είναι μερικές από τις επιλογές της ομάδας για φέτος και η αλήθεια είναι ότι ήδη ονειρευόμαστε τις ξαπλώστρες σε μια γραφική παραλία μακριά από την πόλη πίνοντας κάποιο τροπικό cocktail.

Φυσικά, εκτός από τις συζητήσεις για τα μέρη που θα επισκεφτούμε και τις λιχουδιές που θα γευτούμε, η κουβέντα μας πάντα γυρίζει στο αιώνιο θέμα για κάθε γυναίκα που ετοιμάζεται για τις διακοπές της – Τι θα πάρουμε στο καλοκαιρινό μας νεσεσέρ; Συνήθως είμαι αυτή που «πετάγομαι» για να προτείνω τι πρέπει να έχουν μαζί τους σύμφωνα πάντα με το χαρακτήρα τους και τις ανάγκες τους.

Η αγαπημένη μου φράση τελευταία στο γραφείο είναι «Ναι… αλλά το αντηλιακό μην ξεχάσετε» και επειδή καταλάβαινα ότι ίσως να μην με ακούσουν αποφάσισα να οργανώσω την πιο όμορφη beauty βόλτα στο πολυκατάστημα notos ώστε να επιμεληθώ εγώ το καλοκαιρινό τους νεσεσέρ και να είμαι σίγουρη ότι θα είναι κατάλληλα εξοπλισμένες για αυτό το καλοκαίρι!

Δείτε λοιπόν παρακάτω τι επέλεξα για την κάθε editor:

Αφροδίτη – fashion editor

Για την Αφροδίτη αποφάσισα να πάρω το αντηλιακό προσώπου Dry Touch Sun Care Cream και το αντηλιακό σώματος Sun Care Cream της Clarins με δείκτη προστασίας 50 αφού φέτος θα κάνει camping και είναι τα πλέον απαραίτητα skincare προϊόντα που πρέπει να έχει μαζί της. Έχει πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα έτσι καταλήξαμε ότι το ιδανικό SPF για εκείνη είναι το 50, το οποίο μάλιστα σύμφωνα με έρευνες κρατά μακριά το 98% των ακτινών UVB που προκαλούν ερυθρότητα. Ακόμη, ο υψηλός δείκτης θα προστατεύσει τα αγαπημένα της τατουάζ – θα με ευγνωμονεί! Ακόμη, τα αντηλιακά της Clarins δεν βλάπτουν το θαλάσσιο περιβάλλον και τα κοράλλια.

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να της αγοράσω την τέλεια μάσκαρα για έντονο όγκο με μια κίνηση και waterproof σύνθεση: την Hypnôse Drama Mascara Waterproof της Lancôme, αφού ξέρω καλά ότι είναι το μόνο που θα φοράει στις διακοπές της για να τονίσει το βλέμμα της.

Χριστίνα – web editor

Για το καλοκαιρινό νεσεσέρ της Χριστίνας δεν δυσκολεύτηκα τόσο αφού μόλις είχε επιστρέψει από την Γαλλική Ριβιέρα (όχι δεν ζηλέψαμε καθόλου) και μάλλον δεν πρόσεξε όσο έπρεπε και κάηκε η επιδερμίδα της. Επομένως, κατευθυνθήκαμε αμέσως στα αντηλιακά, διερευνώντας σχεδόν όλα τα αντηλιακά κατέληξα ότι πρέπει να έχει μαζί της σίγουρα τον ορό προσώπου και γαλάκτωμα σώματος Solaire After Sun των φυσικών καλλυντικών Yves Rocher για μετά την ηλιοθεραπεία με έντονη αντιγηραντική και ενυδατική δράση. Plus, μπορεί να φορεθεί και ως ενυδατική πριν έκθεση στον ήλιo, για ακόμα μεγαλύτερη προστασία της επιδερμίδας και επανόρθωση των φθορών από την ακτινοβολία.

Συνεχίζοντας την βόλτα μας μέσα στο κατάστημα (τα θέλαμε όλα ) σταθήκαμε στο stand με τα υπέροχα κραγιόν Guerlain καθώς είναι η αδυναμία της, επέλεξα για εκείνη το απόλυτο nude χρώμα - Guerlain Rouge G de Guerlain Matte στην απόχρωση #05 - που δεν θα αποχωρίζεται στις διακοπές της στην Αμοργό!

Και επειδή τα γενέθλιά της πλησιάζουν (και είμαι η καλύτερο συνάδελφος) της πήρα δώρο το άρωμα Givenchy Live Irrésistible που είναι γλυκό, φρέσκο και παράλληλα φρουτώδες ακριβώς όπως τα αρώματα που προτιμάει να φοράει το καλοκαίρι!

Τζουλιάννα – Dietitian

Η Τζουλιάννα είναι η διατροφολόγος της ομάδας και εκείνη που λατρεύει τα θαλάσσια sports – η τελευταία της αγάπη είναι το windsurf. Μόνο αυτό ήταν αρκετό για να της επιλέξω το αντηλιακό προσώπου Riene Blanche της L' Occitane με SPF 50 που είναι ένα από τα γνωστότερα brands φυσικών καλλυντικών παγκοσμίως και θα χαρίσει στην επιδερμίδα της τέλεια προστασία ενώ εκείνη θα απολαμβάνει το αγαπημένο της άθλημα!

Ενώ σκεφτόμουν τι άλλο είναι απαραίτητο για το νεσεσέρ της Τζουλιάννας έπεσα πάνω σε ένα travel size πακέτο της L' Occitane με αφρόλουτρο, σαμπουάν και σαπούνι και το πήρα αμέσως! Είμαι βέβαιη ότι είναι ακριβώς αυτό χρειάζεται καθώς ταξιδεύει πάντα με αεροπλάνο και οι συσκευασίες είναι κατάλληλες για να τις παίρνει μαζί της στην χειραποσκευή – αυτό σημαίνει πρακτική σκέψη.

Τέλος, παρατηρώ ότι το αγαπημένο της μακιγιάζ τελευταία είναι το smokey eye, επέλεξα λοιπόν την limited edition παλέτα σκιών 3 Couleurs Tri(o)blique της Dior σε γήινους τόνους – εξίσου πρακτική – για να δημιουργήσει μοναδικά καλοκαιρινά makeup looks.

Η βόλτα μας στο πολυκατάστημα notos τελείωσε, αλλά το καλοκαίρι τώρα ξεκινά για τις editors του #jennygr και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που με εμπιστεύτηκαν για να οργανώσω το νεσεσέρ τους! Δεν χωράει αμφιβολία ότι όλα τα προϊόντα θα γίνουν τα δικά τους must –have που θα τους συντροφεύουν σε όλες τις διακοπές τους.

Αν και εσείς θέλετε να ετοιμάσετε το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε με τις φίλες σας ένα από τα πολυκαταστήματα notos και να απολαύσετε αυτή την γλυκιά προετοιμασία!

Have fun girls!

Για περισσότερες προτάσεις ακολουθήστε τα notos στο Facebook και το Instagram ενώ μπορείτε να πραγματοποιήστε τις αγορές σας και online στο notos.gr!

Αθήνα: Σταδίου & Αιόλου, τηλ. 210 3245811
Θεσσαλονίκη: Στοά Χιρς Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 31, τηλ. 2310 366600
Πειραιάς: Ηρ. Πολυτεχνείου 35 & Τσαμαδού, τηλ. 210 4119811
Καλαμάτα: Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, τηλ. 2721090077

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.