ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H μάσκαρα που θα σας χαρίσει σαγηνευτικό βλέμμα


Ελένη Τσούτση

9 Ιουλίου 2019

fendi_bwss19_32.jpg

Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει ένα έντονο βλέμμα που να μαγνητίζει τους γύρω της; Αναμφίβολα όλες μας, για αυτό το λόγο αναζητούμε την ιδανική μάσκαρα που θα δώσει στις βλεφαρίδες μας τόσο ένταση όσο και μήκος δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η αγορά είναι γεμάτη από προϊόντα που υπόσχονται όγκο, μήκος, γύρισμα, εφέ ψεύτικης βλεφαρίδας αλλά δύσκολα μια μόνο mascara μπορεί να καλύψει όλες τις παραπάνω απαιτήσεις – αυτό διαπίστωνα τόσο καιρό μέχρι που δοκίμασα την Damn Girl της Too Faced που αγόρασα από τα Sephora.

Η αλήθεια είναι ότι έκανα μια μεγάλη έρευνα αγοράς στα Sephora πριν καταλήξω στην συγκεκριμένη μάσκαρα καθώς είχα λατρέψει την Better Than Sex από Too Faced και σκεφτόμουν ότι δύσκολα θα μπορούσε κάποια άλλη να αναμετρηθεί μαζί της. Και όμως τα κατάφερε και μπορώ να πω ότι νίκησε στα σημεία.

H επαναστατική σύνθεση της Damn Girl, κρεμώδης αλλά με αέρινη mousse υφή, περιέχει ένα ειδικό μείγμα από κεριά νέας γενιάς που χαρίζουν στη στιγμή πλούσιο όγκο χωρίς να βαραίνουν τις βλεφαρίδες. Τα καινοτόμα πολυμερή τις διατηρούν ελαστικές καθώς τις ανασηκώνουν, τις επιμηκύνουν και τους χαρίζουν συγκλονιστική καμπύλη που μένει σταθερή για 24 ώρες – αυτό ήταν το σημείο που ξεχώρισα από όλες τις μάσκαρα που έχω δοκιμάσει και πιστέψτε με είναι πολλές!

Ακόμη, το βουρτσάκι Infinity Brush αγκαλιάζει, ανυψώνει ενώ καμπυλώνει κάθε βλεφαρίδα τέλεια. Το τελικό αποτέλεσμα με δικαιώνει απόλυτα καθώς βλέπω τις βλεφαρίδες μου πιο εντυπωσιακές από ποτέ!

Πως μπορείτε να εφαρμόσετε την Damn Girl της Too Faced;

Ξεκινήστε από τη βάση των βλεφαρίδων και χαϊδέψτε με το βουρτσάκι τις βλεφαρίδες σας, με κινήσεις προς τα έξω και προς τα πάνω από τη ρίζα ως την άκρη, μέχρι η μάσκαρα Damn Girl να σάς χαρίσει την ένταση επιθυμείτε. Επαναλάβετε με extra στρώσεις για ακόμα πιο δραματικό look, αν σας αρέσει το έντονο eye look. To πιο σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεται να βάζετε και βγάζετε συνέχεια το βουρτσάκι μέσα στο δοχείο, η επαναστατική σύνθεση περιλαμβάνει ήδη αέρα για να σας δίνει όγκο και γύρισμα χωρίς να βαραίνει το βλέμμα σας.

Αν λοιπόν και εσείς θέλετε το βλέμμα σας να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε την Too Faced και πιο συγκεκριμένα την Damn Girl.

Σαγηνεύστε τον κόσμο με ένα μόνο σας βλέμμα!

Ανακαλύψτε όλα τα προιόντα αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora, στο νέο Sephora.gr ή στο mob app Sephora Greece και κάντε follow τα @Sephora_Greece στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των brands και να συμμετέχετε σε πολλούς διαγωνισμούς με μοναδικά δώρα ομορφιάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.