ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το λάθος που κάνουμε με τη χρήση του primer


Ελένη Τσούτση

3 Ιουλίου 2019

fendi_bwss191.jpg

Aν σας αρέσει να βάφεστε καθημερινά και για εσάς το μακιγιάζ είναι ένας τρόπος έκφρασης και πραγματικά το διασκεδάζετε σίγουρα σας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα σταθερό και να διαρκεί όλη μέρα.

Το primer είναι ένα από τα απαραίτητα προϊόντα για κάθε μακιγιάζ αφού μπορεί να κάνει θαύματα αν έχεις κάνει την σωστή επιλογή. Όλες κάνουμε, όμως, ένα σημαντικό λάθος όταν το χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Το λάθος που κάνουμε είναι να εφαρμόζουμε πολύ ποσότητα πιστεύοντας ότι θα απλωθεί καλύτερα αλλά αυτή η μέθοδος έχει ως αποτέλεσμα να μην απλώνεται σωστά. Για να λειτουργήσει ένα primer στο μέγιστο χρειάζεται μικρή ποσότητα έτσι ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο και να μην αφήσει περιττή ποσότητα στο πρόσωπο. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να απλώσετε το primer με τα χέρια και με ένα καθαρό σφουγγαράκι να απομακρύνετε την περιττή ποσότητα, ενώ καλό είναι να αφήσετε λίγα λεπτά το primer να στεγνώσει.

Δείτε τα καλύτερα primers:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.