ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να εφαρμόσετε το bronzer για τέλειο ηλιοκαμένο look


Ελένη Τσούτση

12 Ιουλίου 2019

58689504_587383775098921_4391950843282172765_n.jpg

Το καλοκαίρι το ηλιοκαμένο look είναι το μακιγιάζ που οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν αφού κάνει το δέρμα πιο λαμπερό. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να μετατρέψετε με μικρές πινελιές το καθημερινό μακιγιάζ σας στο απόλυτο statement σημείο της εμφάνισής σας! Εκτός λοιπόν από τα έντονα χρώματα στα κραγιόν, στις σκιές αλλά και στις αποχρώσεις των ρουζ – το bronzer είναι το μαγικό beauty item που θα αλλάξει όλο το makeup look σας. Το bronzer προσθέτει ζεστασιά στο πρόσωπο και κολακεύει όλες τις γυναίκες.

Μπορείτε να το βρείτε σε διάφορες υφές όπως υγρή, κρεμώδη ή σε πούδρα. Επιλέξτε την κατάλληλη απόχρωση για εσάς, για να φανεί πιο natural το αποτέλεσμα. Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, επιλέξτε μια ουδέτερη απόχρωση, αν έχετε κίτρινους υποτόνους, ένα χρυσό ή ροδακινή bronzer είναι το καλύτερο για μια λαμπερή, υγιή εμφάνιση.

Αν έχετε σταρένια ή πιο σκούρα επιδερμίδα, μπορείτε να επιλέξετε ένα bronzer με πορτοκαλί υποτόνους. Ακόμη, το ιδανικότερο πινέλο για το bronzer είναι ένα με γωνία καθώς μπορεί να αγκαλιάσει την καμπύλη του προσώπου για να την τονίσει.

Mac Hyper Real Glow Palette / Get It Glowin’

Εxtra Tip: Αν έχετε υγρό bronzer αναμείξτε το με την ενυδατική σας κρέμα και απλώστε το σε όλο σου το πρόσωπο, για ένα ομοιόμορφο ηλιοκαμένο αποτέλεσμα!

Δείτε ακόμη:

6 nude κραγιόν που ταιριάζουν με κάθε μακιγιάζ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.