ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι top τάσεις στο μακιγιάζ για το φετινό καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

29 Ιουλίου 2019

Οι top τάσεις στο μακιγιάζ για το φετινό καλοκαίρι

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν όπως και στη μόδα έτσι και στο μακιγιάζ, και εμείς είμαστε έτοιμες να πειραματιστούμε υιοθετώντας όσες πιστεύουμε ότι μας ταιριάζουν περισσότερο. Και αυτό το καλοκαίρι λοιπόν κυριαρχούν ορισμένα trends στο μακιγιάζ που υπόσχονται να μας κάνουν να «διασκεδάσουμε» περισσότερο την διαδικασία και φυσικά το αποτέλεσμα να είναι απόλυτο καλοκαιρινό και φρέσκο.

Συγκεντρώσαμε τις top τάσεις στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι 2019, γιατί εάν δεν πειραματιστούμε σε μια βραδινή καλοκαιρινή έξοδο τότε πότε;

#1. Glossy eye look

Το trend που είδαμε τόσο στα catwalks αλλά και στο Instagram, θέλει τα μάτια να είναι o απόλυτος πρωταγωνιστής του προσώπου και πιο glossy από ποτέ δίνοντας την αίσθηση ότι είναι βρεγμένα.

#2. Έντονες αποχρώσεις στις σκιές ματιών

Αρκεί μόνο να εφαρμόσετε μια έντονη σκιά ματιών και το μακιγιάζ σας για να ξεχωρίσει. Αν φοβάστε τα έντονα χρώματα, δώστε τους μια ευκαιρία καθώς αν τα συνδυάσετε με nude κραγιόν το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι πιο safe.

#3. Χρωματιστές mascara

Ναι μπορεί μια μαύρη mascara να είναι εγγύηση αλλά μια χρωματιστή mascara θα κάνει και το φυσικό – καθημερινό μακιγιάζ σας ακόμη πιο stylish - προσωπικά λατρεύω την πράσινη mascara.

#4. Glitter

Μπορεί το glitter να είναι επίφοβο αν το παρακάνουμε αλλά αν το εφαρμόσουμε σωστά χωρίς υπερβολές τότε το μακιγιάζ μπορεί να γίνει το πιο ξεχωριστό σημείο του summer look σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.