ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ο ήλιος διψάει το ίδιο και τα φρύδια μας


4 Αυγούστου 2019

Ο ήλιος διψάει το ίδιο και τα φρύδια μας

Συχνά με ρωτάτε, ποια είναι η καλύτερη εποχή για να εφαρμόσω την τεχνική microblading στα φρύδια σας και, αν μπορείτε να ανανεώσετε το ημιμόνιμο μακιγιάζ σας πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Ζούμε σε μια από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου και ξέρω ότι για πολλές από εσάς, η χαλάρωση σε κάποιο ελληνικό νησί αποτελεί όνειρο μιας μακράς  χειμερινής εργασιακής περιόδου.
Και αφού βρήκες όλα αυτά, το νησί, την παραλία, έκλεισες εισιτήρια και ημερομηνίες, οργάνωσες με χειρουργική ακρίβεια την τσάντα που θα σε πάει στην θάλασσα, προκύπτει το εξής ερώτημα:
Τα φρύδια σου τα σκέφτηκες;


Η απάντηση είναι ότι στα χέρια ενός άριστα καταρτισμένου τεχνικού και makeup artist, κάθε εποχή είναι κατάλληλη για να εφαρμόσει την τεχνική microblading στα φρύδια σας και, να βελτιώσει τα φυσικά σας χαρακτηριστικά. Απαραίτητη προϋπόθεση από πλευράς σας, είναι να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες σωστής φροντίδας που σας προτείνει ο ειδικός, τόσο κατά την διάρκεια της αποθεραπείας (7 ημέρες), όσο και μετά. Ας μη ξεχνάμε ότι σε χώρες με μεγαλύτερη ηλιοφάνεια, όπως η Ελλάδα, η διάρκεια του ημιμόνιμου μακιγιάζ μπορεί να περιοριστεί σημαντικά. Ένα δέρμα που φέρει την τέχνη του τατουάζ πάνω του, βάλλεται σε δυο επίπεδα από την υπεριώδη ακτινοβολία. Πρώτον, το δέρμα αυτό καθ’ αυτό, εκτίθεται στον κίνδυνο των εγκαυμάτων, των αγγειοδιαστολών, της φωτογήρανσης, των φωτοκαρκινογενέσεων και μιας σειράς φωτοδερματοπαθειών και δεύτερον, το ίδιο το τατουάζ κινδυνεύει να χάσει το χρώμα και το σχήμα του. Χρησιμοποιώντας καθημερινά  ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, μπορείτε να διατηρήσετε ζωντανό το χρώμα του ημιμόνιμου μακιγιάζ σας έως και 70%, να δώσετε στο σχήμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής,  ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνετε και προστατεύετε την επιδερμίδα σας από τις μακροχρόνιες αρνητικές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα.

jenny.gr

πηγή: today.com
Ένα παράδειγμα που μου αρέσει να χρησιμοποιώ συχνά στα Σεμινάρια Ημιμόνιμου Μακιγιάζ που διεξάγω, είναι αυτό με τις 61 ετών δίδυμες Jeanne και Susan. Η Jeanne ζει στην Florida και είναι περισσότερο εκτεθειμένη στον ήλιο. Με εντυπωσιάζει πάντα το σοκ που προκαλεί το ηλικιακό κενό, όταν αντιπαραβάλω την φωτογραφία της, ακόμα και σε μαμάδες. Ο ήλιος λειτουργεί σωρευτικά στο σώμα μας, είναι η μνήμη του φωτοευαίσθητου δέρματός μας (από την παιδική ηλικία ακόμα) και, μόνο μια και μη αναστρέψιμη φορά αποκαλύπτεται στην επιφάνεια. Αν ο ήλιος μπορεί να κάνει αυτό στο δέρμα μας, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει στο ευαίσθητο με τατουάζ δέρμα μας.

jenny.gr


PhiTattoo Sun Protection Cream, με δείκτη προστασίας SPF50 από τις ακτινοβολίες UVA & UVB. Ιδανική αντηλιακή φροντίδα για το ημιμόνιμο μακιγιάζ. Χαρίζει βαθιά ενυδάτωση με επουλωτική δράση, ενώ παράλληλα διατηρεί τα χρώματα και τις γραμμές του φρυδιού. Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση που ζωντανεύει την χρωστική ουσία και την προστατεύει από τον ιδρώτα και την έκθεση σε έντονες συνθήκες φωτός.    Είναι αδιάβροχο, υποαλλεργικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί 7 ημέρες μετά την εφαρμογή του ημιμόνιμου  μακιγιάζ  ή τατουάζ.


Η Σταυρούλα Γιαννούλη είναι Master - Εκπαιδεύτρια για το ημιμόνιμο μακιγιάζ - microblading και, ιδιοκτήτρια της εταιρείας Biocolours!
Biocolours Cosmetics
 210 8253469
www.biocolours.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.