ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3+1 tips για διακριτικό μακιγιάζ στην παραλία


Ελένη Τσούτση

8 Αυγούστου 2019

3+1 tips για διακριτικό μακιγιάζ στην παραλία

Το «beach makeup look» είναι ένα θέμα που οι περισσότερες έχουμε συζητήσει και έχουμε αναρωτηθεί εάν πρέπει να το κάνουμε καθώς ίσως σκεφτόμαστε ότι είναι υπερβολικό να βαφόμαστε στην παραλία. Η κάθε γυναίκα όμως έχει διαφορετικές ανάγκες και μπορεί να επιθυμεί ακόμη και την ώρα που χαλαρώνει στην ξαπλώστρα της να είναι βαμμένη. Σημασία έχει πώς αισθάνεται η ίδια καλά.


Υπάρχουν μερικά βασικά beauty tips που μπορείτε να υιοθετήσετε ώστε να το κάνετε σωστά. Επιλέξετε λοιπόν ένα φρέσκο, καλοκαιρινό στιλ μακιγιάζ ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές:


#1.Επειδή θα είστε κάτω από τον ήλιο, εκτεθειμένες απόλυτα, θα χρειαστείτε μεγάλη προστασία. Μια καλή ιδέα είναι να φορέσετε αντηλιακή με χρώμα που θα σας χαρίσει και την κάλυψη που θέλετε αλλά και την προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.


#2. Επενδύστε σε αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ καθώς είναι ανθεκτικά στο νερό.


#3. Καλό θα είναι επίσης όταν ανανεώνετε το μακιγιάζ σας να βάζετε λίγη ποσότητα κάθε φορά και να το κάνετε με απαλές ταμποναριστές κινήσεις. Ακόμη, αποφύγετε τις πούδρες που θα ενισχύσουν το βαρύ αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας.


#4. Το lipgloss κολλάει παντού και σίγουρα δεν είναι καθόλου καλή ιδέα για την παραλία. Μπορείτε όμως να το αντικαταστήσετε το με ένα lip balm με χρώμα που θα είναι το ιδανικό αν έχει και SPF.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.