ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να αποκτήσετε το ιδανικό cat-eye look ανάλογα με το σχήμα των ματιών σας


18 Σεπτεμβρίου 2019

s

Το cat –eye look είναι διαχρονικά η πιο sexy τεχνική μακιγιάζ για τα μάτια και ταιριάζει σε όλα τα σχήματα ματιών αρκεί να ακολουθήσετε ξεχωριστά βήματα. Παρακάτω θα δείτε ποια είναι η ιδανική τεχνική για να κάνετε cat eye, όποιο κι αν είναι το σχήμα των ματιών σας:

jenny.gr

Αμυγδαλωτά μάτια
Είσαι από τις τυχερές καθώς τραβάτε τη γραμμή από το εσωτερικό των ματιών μέχρι την άκρη. Η γραμμή μπορεί να είναι όσο χοντρή κρίνετε. Επίσης, μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικά χρώματα σκιών.

Χωρίς καπάκι
Μην «φορτώσετε» το πάνω μέρος του βλεφάρου, αλλά τραβήξτε τη γραμμή προς τα έξω -χωρίς να την καμπυλώσεις- για να δώσεις έμφαση. Βάλτε λίγη σκιά στο κάτω μέρος του βλεφάρου για ενισχύσετε το σχήμα του cat eye.

jenny.gr

Στρογγυλά μάτια
Κάντε τη γραμμή πιο παχιά στην άκρη του ματιού, ώστε να δώσετε όγκο και την εντύπωση της ανοδικής φοράς των γατίσιων ματιών. Κάντε ελαφρώς καμπυλωτό το τελείωμα του eyeliner.

Μικρά μάτια
Μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε πιο έντονη γραμμή στο εσωτερικό, ώστε να γίνει πιο γεωμετρικό το cat eye σας.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.