ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

2+1 beauty trends που ξεχωρίσαμε από τις Εβδομάδες Μόδας


Ελένη Τσούτση

25 Σεπτεμβρίου 2019

2+1 beauty trends που ξεχωρίσαμε από τις Εβδομάδες Μόδας

Αναμφισβήτητα οι Εβδομάδες Μόδας αποτελούν την κυρίαρχη πηγή που αντλούμε έμπνευση αφού οι σχεδιαστές και οι makeup artists έχουν μελετήσει και έχουν δημιουργήσει μοναδικά looks και αναμεσά τους κρύβονται τα trends. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα καλύτερα beauty trends που είδαμε μέχρι σήμερα από τα catwalks και σας τα παρουσιάζουμε για να πάρετε ιδέες για τα επόμενα makeup looks σας. Μην φοβηθείτε να τις προσαρμόσετε στο προσωπικό σας στιλ.

#1. Ψεύτικες φακίδες

Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα στα backstage του Brandon Maxwell είδαμε τις ψεύτικες φακίδες στις μύτες και τα μάγουλα των μοντέλων και η αλήθεια είναι ότι μας άρεσαν πολύ. Το μυστικό κρύβεται οι φακίδες να φαίνονται φυσικές και να είναι εναρμονισμένες με το πρόσωπο.

#2. Dark χείλη

Στο εντυπωσιακό show του οίκου Max Mara στο Μιλάνο εστιάσαμε στα dark χείλη που ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του look. Οι pastel αποχρώσεις συνδυάστηκαν τέλεια με με τους gothic τόνους. Απλά μοναδικό!

Ζωηρά eyeliner

#3.To eyeliner φέτος γίνεται πιο γραμμικό και αυτό το παρατηρήσαμε στο show του Helmut Lang στη NYFW όπου δεν έμεινε στο κλασικό μαύρο eyeliner αλλά πειραματίστηκε και με έντονα χρώματα όπως το φούξια, κίτρινο και πράσινο και το αποτέλεσμα ήταν ζηλευτό

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.