ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Bobbi Brown μας χάρισε αυτοπεποίθηση στο πρώτο #empoweringwomenbyjennygr


Ελένη Τσούτση

8 Οκτωβρίου 2019

H Bobbi Brown μας χάρισε αυτοπεποίθηση στο πρώτο #empoweringwomenbyjennygr

Tο πρώτο workshop  #empoweringwomenbyjennygr , αφιερωμένο στην γυναικεία ενδυνάμωση ολοκληρώθηκε και δεν θα μπορούσε να μην έχει μέσα όλα τα μυστικά ομορφιάς που θέλουμε να μάθουμε από τους ειδικούς.

jenny.gr

Το μακιγιάζ χαρίζει αυτοπεποίθηση στις γυναίκες και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Bobbi Brown που με την νέα της καμπάνια Confident Beauty μας μετέδωσε την δυναμική που έχει η ατομική ομορφιά για κάθε γυναίκα αλλά και πόσο σημαντικό είναι να έχει το δικό της προσωπικό στιλ.

jenny.gr

Ο Σωτήρης Λάμπρου, Senior Makeup Artist και η Ελένη Πηλίνη, Education Manager της Bobbi Brown μας διδάξαν όλα τα χρήσιμα και εύκολα makeup tips που μπορεί να εφαρμόσει κάθε γυναίκα στο καθημερινό της μακιγιάζ χρησιμοποιώντας τη συλλογή καλλυντικών Bobbi Brown.

jenny.gr
jenny.gr

Φυσικά μας έλυσαν όλες τις απορίες γύρω από τις τεχνικές που πρέπει να χρησιμοποιούμε καθώς επίσης επιμελήθηκαν το μακιγιάζ πολλών καλεσμένων μας δίνοντάς τους ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση και μαθαινόντας τους τα πιο έξυπνα beauty tricks.

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

Η ομάδα της Bobbi Brown δείχνοντάς μας live όλα τα makeup tips μας υπενθύμισε ότι η κάθε γυναίκα διαθέτει τη δική της… μοναδική, φυσική ομορφιά, όταν όμως, η φυσική ομορφιά ενωθεί με ένα σωστό μακιγιάζ, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι υπέροχο!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.