ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η απόχρωση του ροζ στα κραγιόν που θα κυριαρχήσει φέτος τον χειμώνα


Ελένη Τσούτση

11 Οκτωβρίου 2019

Η απόχρωση του ροζ στα κραγιόν που θα κυριαρχήσει φέτος τον χειμώνα

Μπορεί ο χειμώνας να έχει συνδεθεί με το κόκκινο κραγιόν σχετικά με τις τάσεις που θα επικρατήσουν στο μακιγιάζ, φέτος όμως μια απόχρωση του ροζ κάνει την έκπληξη και φαίνεται να γίνει η αγαπημένη απόχρωση που δεν θα αποχωρίζεται καμία γυναίκα από το νεσεσέρ της. Ποια είναι αυτή;

Είναι τo φούξια κραγιόν και μπορεί να σας ακούγεται λίγο παράξενο αλλά αν το συνδυάσετε με το κατάλληλο μακιγιάζ τότε θα δείτε πόσο όμορφο αποτέλεσμα μπορεί να δώσει.

Είναι από μόνο του ένα αρκετά έντονο χρώμα, οπότε δεν θα χρειαστείτε πολλά καλλυντικά για να το συνδυάσετε. Το σημαντικότερο tip είναι να προτιμήσετε ρουζ σε ροζ απόχρωση και στα μάτια, δεν πρέπει να βαφτείτε πολύ. Η μάσκαρα δεν μπορεί να λείπει, ενώ το eyeliner είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που δεν έχετε πάρα πολύ χρόνο.

Φυσικά μην ξεχάσετε το μολύβι χειλιών καθώς το φούξια κραγιόν φεύγει πιο γρήγορα από το κόκκινο και ειδικά αν δεν είναι matte. 

Δείτε ακόμη:

Matte lipsticks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.