ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ποια είναι η ιδανική απόχρωση κραγιόν για τα χείλη σας σύμφωνα με το ζώδιό σας


Ελένη Τσούτση

31 Οκτωβρίου 2019

Ποια είναι η ιδανική απόχρωση κραγιόν για τα χείλη σας σύμφωνα με το ζώδιό σας

Η αστρολογία μπορεί να συνδυαστεί ακόμη και με την ομορφιά και σύμφωνα με τα κύρια χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου να δούμε ποια απόχρωση κραγιόν θα είναι ιδανική για εκείνο. Υπάρχουν χρώματα που ταιριάζουν περισσότερο και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου κάθε ζωδίου.

Ανακαλύψτε λοιπόν ποια είναι η τέλεια απόχρωση κραγιόν ανάλογα με το ζώδιό σας:

Κριός

jenny.gr

Karl Lagerfeld x L’Oréal Lipstick

Το χρώμα των Κριών είναι το κόκκινο, οπότε δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα φωτεινό κόκκινο αφού θα αναδείξει υπέροχα την φλόγα που κρύβετε μέσα σας.

Ταύρος

jenny.gr

Mac Matte Lipstick

Οι Ταύροι αγαπούν την κομψότητα και τα διακριτικά χρώματα. Έτσι η τέλεια απόχρωση για το χείλη σας δεν είναι άλλη από μια nude απόχρωση.

Δίδυμοι

jenny.gr

Erre Due Everlasting Liquid Matte Lipstick

Είστε εκκεντρικοί με το μακιγιάζ σας και σας αρέσει να πειραματίζεστε. Επιθυμείτε να κάνετε εντύπωση και φυσικά μπορείτε να τα καταφέρετε με μια έντονη φουξ απόχρωση.

Καρκίνος

jenny.gr

Dust + Cream No 07 Silent Menace

Οι Καρκίνοι διαθέτετε μια ελκυστική αύρα και δεν χρειάζεται να τη διαταράξετε με ζωηρά χρώματα. Αντίθετα, επιλέξτε πιο ουδέτερα χρώματα όπως το nude ροζ τα οποία θα ταιριάξουν με την αισθητική σας.

Λέων

jenny.gr

Sephora Collection Κραγιόν - Cream Lip Shine

Αν η δραματική απόχρωση είχε ένα όνομα τότε σίγουρα θα ήταν Λέων. Μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από ένα φλογερό κόκκινο.

Παρθένος

jenny.gr

Sephora Collection Κραγιόν - Cream Lip

Οι Παρθένοι λατρεύουν να είναι πάντα περιποιημένοι και η top απόχρωση για εκείνους είναι μια καφέ ώστε να δείχνουν chic.

Ζυγός

jenny.gr

Superstay Matte Ink Maybelline

Εσείς οι Ζυγοί μπορείτε να αναδείξετε μοναδικά οποιοδήποτε στιλ θέλετε, οπότε μπορείτε και να αλλάζετε αποχρώσεις στα κραγιόν ανάλογα με τη διάθεσή σας. Από απαλό ροζ μέχρι πορτοκαλί αλλά και κατακόκκινο.

Σκορπιός

jenny.gr

Avon True Luminous Velvet

Οι Σκορπιοί αρέσκονται στο να εμπνέουν ένταση και μυστήριο. Είσαι από τα ελάχιστα ζώδια που μπορούν να υποστηρίξουν σκοτεινά χρώματα όπως το δαμασκηνί ή ακόμα και το μαύρο.

Τοξότης

jenny.gr

Bobbi Brown Luxe Liquid Lip Laque

Σας ταιριάζουν τα κλασικά χρώματα και αποχρώσεις. Το βασικό κόκκινο, το καφέ-κόκκινο και το βιολετί είναι όλα τέλειες επιλογές για εσένα.

Αιγόκερως

jenny.gr

L’Oreal Cliche Mania

Κρατάτε τα περισσότερα πράγματα αρκετά παραδοσιακά, αλλά τα χείλη σας είναι ένα σημείο που μπορείτε να τολμήσετε κάτι διαφορετικό. Γίνετε λοιπόν τολμηρή με ένα sexy κόκκινο.

Υδροχόος

jenny.gr

L’Absolu Rouge Matte, Lancôme

Όταν πρόκειται για το προσωπικό σας στιλ, θέλετε να δοκιμάζετε τα πάντα. Ένα έντονο ροζ θα δείχνουν το ίδιο υπέροχα επάνω σας με μια σκούρα απόχρωση.

Ιχθείς

jenny.gr

Maybelline υγρό κραγιόν

Θα μπορούσε να περιγράψει κανείς το στιλ σας ως μυστηριώδες, αλλά εσείς προτιμάτε τη λέξη ονειρικό! Προσθέστε σε αυτή την ονειρική αισθητική ένα ενδιαφέρον κραγιόν σε λιλά ή έντονο μωβ και απογείωσέ την.

 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.