ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3+1 beauty συνήθειες που ακολουθούν πιστά οι Γαλλίδες


Ελένη Τσούτση

26 Δεκεμβρίου 2019

3+1 beauty συνήθειες που ακολουθούν πιστά οι Γαλλίδες

Οι Γαλλίδες, όπως είναι γνωστό ξεχωρίζουν για την ανεπιτήδευτη φινέτσα τους και για τον αέρα που έχουν – και πραγματικά είναι τόσο ζηλευτός! Τόσο με το στιλ τους –που έχει τη δική του ταυτότητα όσο και με τις συνήθειες που έχουν υιοθετήσει στην ομορφιά, είναι παραδείγματα για όλες τις γυναίκες.

Αυτές τις γιορτές εμπνευστείτε από όσα ακολουθούν στην ρουτίνα ομορφιάς τους!

Ποιες είναι αυτές οι beauty συνήθειες που τις κάνουν πηγή έμπνευσης;

#1. Κάνουν συχνά απαλό μασάζ στο πρόσωπό τους για να ενισχύσουν την κυκλοφορία του αίματος και να επανέλθει η φυσική λάμψη του προσώπου.

#2. Αποφεύγουν το έντονο μακιγιάζ ακόμη και όταν θέλουν να καλύψουν κάποια σημάδια στο πρόσωπο. Λατρεύουν το πολύ απαλό και φυσικό μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά τους.

#3. Δεν αφήνουν τα μαλλιά τους στη τύχη τους – αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τους αρέσουν τα επιμελώς ατημέλητα looks αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε φροντίζουν για την ενυδάτωση τους και τη σωστή περιποίηση.

#4. Είναι εθισμένες με το skincare, προτιμούν να κάνουν διαφορετικές μάσκες προσώπου παρά scrubs. Συνήθως μέσα στην εβδομάδα αφιερώνουν λίγα λεπτά για μια μάσκα ομορφιάς που θα δώσει extra λάμψη στο δέρμα τους.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.