ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 tips για να παραμένει σταθερό το γιορτινό σας μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

26 Δεκεμβρίου 2019

5 tips για να παραμένει σταθερό το γιορτινό σας μακιγιάζ

Όταν ολοκληρώνουμε ένα όμορφο μακιγιάζ τις γιορτές σκεφτόμαστε «Μακάρι να κρατήσει όλη μέρα!» αλλά αρκετές φορές μέσα στην ημέρα παρατηρούμε ότι αλλοιώνεται. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Ίσως να μην έχετε τα σωστά προϊόντα αλλά όμως υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που αλλοιώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Συγκεντρώσαμε 5 top beauty tips για να έχετε σταθερό μακιγιάζ με extra διάρκεια, που δεν χρειάζεται ανανέωση.

1.Εφαρμόστε primer πριν το foundation. Αυτό το προϊόν βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και δημιουργεί έναν άψογο καμβά για το μακιγιάζ.

2. Υιοθετήστε την τεχνική του sandwiching για το ρουζ. Δηλαδή να εφαρμόσετε ένα ρουζ σε κρεμώδη υφή πριν το foundation κι ένα compact ρουζ από πάνω, ως τελική πινελιά που θα εξασφαλίσει το ιδανικό χρώμα.

3. Για χρώμα στα χείλη που δεν αφήνει υπολείμματα υπάρχει η τεχνική του layering. Περάστε στα χείλη μια setting πούδρα που σχηματίζει μια προστατευτική βάση και ενισχύει τη διάρκεια του χρώματος. 

4. προτιμήστε μια αδιάβροχη μασκάρα που δεν θα αφήσει υπολείμματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

5. Το μυστικό των stars για να κρατήσει το μακιγιάζ από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι ένα setting spray για ματ αποτέλεσμα που «κλειδώνει» τη βάση.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.