4 απλά makeup tips για να δείχνετε νεότερη

Ελένη Τσούτση
Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020

Δεν είναι τυχαίο που οι makeup artists τονίζουν ότι το μακιγιάζ δεν καλύπτει μόνο τις ατέλειές μας αλλά αναδεικνύει και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Missing content item.

Σε κάθε ηλικία επιλέγουμε διαφορετικό μακιγιάζ ώστε να μας κολακεύει περισσότερο, εξάλλου όσο μεγαλώνουμε αλλάζουν και οι ανάγκες της επιδερμίδας μας.

Υπάρχουν ορισμένα απλά tips στο μακιγιάζ που μπορούν να μας βοηθήσουν να σας κάνουν νεότερες και πιο φρέσκες. Ποια είναι αυτά;

#1. Επιλέξτε ένα primer, το οποίο θα λειαίνει τις λεπτές γραμμές και θα είναι παράλληλα ενυδατικό. Αυτή είναι η καλύτερη βάση για το μακιγιάζ σας.

#2. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι χρησιμοποιείστε ένα ελαφρύ foundation, το όποιο θα σας κάνει να φαίνεστε πιο φρέσκιες. Εάν δεν έχετε, μπορείτε να αναμείξετε το foundation σας με την ενυδατική σας κρέμα ώστε να ελαφρύνετε τη σύσταση του. Φυσικά, υπάρχουν και τα αντηλιακά με χρώμα τα οποία διαθέτουν ελαφριά σύσταση.

#3. Δώστε βάση στο να έχετε καλοσχηματισμένα φρύδια χωρίς υπερβολές.
 

#4. Για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους που σας κάνουν να φαίνεστε πιο κουρασμένες, χρησιμοποιήστε έναν κορρέκτορα που σας ταιριάζει για να αποχρωματίστε τους μαύρους κύκλους και βάλτε από πάνω το concealer σας.

Δείτε ακόμη: