ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το ιδανικό κόκκινο κραγιόν ανάλογα με την επιδερμίδα σας


Ελένη Τσούτση

27 Ιανουαρίου 2020

Το ιδανικό κόκκινο κραγιόν ανάλογα με την επιδερμίδα σας

Αναμφίβολα το κόκκινο είναι το απόλυτο χρώμα κραγιόν για τις περισσότερες γυναίκες αλλά για κάθε χρώμα επιδερμίδας υπάρχει η τέλεια απόχρωση που μπορεί να κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει στην κυριολεξία! Αν ανήκετε στην κατηγορία που δεν πιστεύουν πως δεν τους ταιριάζει κανένα κόκκινο κραγιόν ίσως όσα διαβάσετε παρακάτω σας βοηθήσουν να βρείτε το αγαπημένο σας που θα αλλάξει το μακιγιάζ σας.

#1.Ανοιχτόχρωμες Επιδερμίδες

Οι φωτεινές κόκκινες αποχρώσεις που κρύβουν μέσα τους μπλε, χαρίζουν ζωντάνια στο αλαβάστρινο δέρμα σας. Προσθέστε ρουζ στα μάγουλά σας ή ακόμα και bronzer. Αποφύγετε το έντονο contouring αλλά και το highlighting.

jenny.gr

L'Oréal Paris Rouge Signature Liquid Lip

#2.Δροσερές Ροζ Επιδερμίδες

Οι berry αποχρώσεις όπως αυτή του βατόμουροο, του cranberry δημιουργούν αντιθέσεις με τη δροσερή ροζ επιδερμίδα. Σαφώς και κραγιόν σε τέτοιες αποχρώσεις, ανήκουν στην οικογένεια του κόκκινου απλά θεωρούνται πιο βαθιές και παιχνιδιάρικες. 

jenny.gr

Radiant Professional Makeup Matt Lasting Lip Color 

#3.Σταρένιες Επιδερμίδες

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικές καθώς μία λάθος επιλογή στο κόκκινο χρώμα, μπορεί να μετατρέψει το μακιγιάζ σας από λαμπερό σε goth. Προτιμήστε μολύβι χειλιών για να δώσετε δυναμική στο σχήμα των χειλιών σας και στη συνέχεια προχωρήστε με την εφαρμογή του κραγιόν. 

jenny.gr

Κραγιόν Ruby Woo, MAC Cosmetics

#4.Σκουρόχρωμες Επιδερμίδες 

Το κόκκινο που περιέχει πορτοκαλί είναι ιδανικό για εσάς. Αυτό το χρώμα έρχεται σε αντίθεση με το το βαθύ τόνο της επιδερμίδας σας. 

jenny.gr

Κραγιόν Wild Ginger της σειράς Lip Color, Tom Ford

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.