ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η σκιά που αναδεικνύει όλα τα χρώματα ματιών και δεν είναι nude


The Jennettes

29 Ιανουαρίου 2020

Η σκιά που αναδεικνύει όλα τα χρώματα ματιών και δεν είναι nude

Αν κάναμε ένα μικρό beauty γκάλοπ για τις αποχρώσεις σκιών που προτιμούν οι γυναίκες τότε σίγουρα οι nude αποχρώσεις θα ήταν στην κορυφή. Οι nude σκιές μπορούν να αναδείξουν μοναδικά όλα τα χρώματα ματιών και να κάνουν το τελικό μακιγιάζ να δείχνει πιο chic.

H νέα τάση όμως έρχεται δυναμικά για να μας κατακτήσει αφού είναι μια απόχρωση τόσο ζεστή που ταιριάζει και εκείνη σε όλα τα χρώματα ματιών και υπόσχεται να αναβαθμίσει τόσο το πρωινό όσο και το βραδινό μακιγιάζ σας στη στιγμή!

Το βουργουνδί θα απογειώσει το μακιγιάζ των ματιών σας καθώς θα δώσει στα μάτια σας λάμψη και ζεστασιά. Αν σας φαίνεται ακραία επιλογή, να βάψετε το κινητό σας βλέφαρο με μία σκιά σε αυτή την απόχρωση δοκιμάστε μία άλλη τεχνική. Τονίστε αρχικά τις ρίζες των βλεφάρων σας με μαύρο ή καφέ μολύβι.

Στη συνέχεια με ένα λεπτό, γωνιακό πινέλο ματιών σβήστε το μολύβι, χρησιμοποιώντας σκιά σε βουργουνδί απόχρωση, η οποία θα χαρίσει μια extra glam πινελιά στο μακιγιάζ σας.

Πειραματιστείτε με αυτή την απόχρωση και το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό και διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Εμπνευστείτε από τις παρακάτω ιδέες που δοκιμάσαν οι αγαπημένες μας celebrities.

#1.

Mac, παλέτα σκιών Star-Sighting Compact

jenny.gr

Δοκιμάστε ένα έντονο burgundy smokey eye και συνδυάστε το με την ίδια dark απόχρωση κραγιόν δημιουργώντας το απόλυτο βραδινό μακιγιάζ.

#2.

Seventeen Festive Palette

Συνδυάστε την σκιά με glitters και δώστε λεβα girly touch στο μακιγιάζ σας.

jenny.gr

 

#3.

L'Oréal Paris σκιά mατιών 09 High Potential

Τονίστε το βλέμμα σας μόνο με μια σκιά και κάντε το βουργουνδί το αγαπημένο beauty χρώμα σας!

jenny.gr

Κεντρική φωτογραφία:Getty Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.