ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3 tips για να διαρκεί το foundation όλη μέρα


Ελένη Τσούτση

29 Ιανουαρίου 2020

3 tips για να διαρκεί το foundation όλη μέρα

Η βάση είναι το πιο σημαντικό βήμα για ένα τέλειο μακιγιάζ αλλά πολλές φορές τυχαίνει να  μας «εγκαταλείπει» νωρίς κατά την διάρκεια της ημέρας ενώ ίσως θεωρούμε ότι έχουμε κάνει όλα όσα πρέπει για να μην συμβεί! Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα tips εκείνα που θα αλλάξουν τον τρόπο που εφαρμόζετε μέχρι τώρα το foundation σας χαρίζοντας περισσότερη διάρκεια στο τελικό αποτέλεσμα.

Missing content item.

#1. To setting spray μπορεί να κάνει την όψη της επιδερμίδας σας να φαίνεται πιο υγιής και να δείχνει περισσότερο ομοιόμορφη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στην αρχή ως primer αλλά φυσικά και στο τέλος ώστε να κλειδώσει το τελικό αποτέλεσμα. Plus, κάνει το δέρμα να δείχνει ξεκούραστο και φρέσκο!

#2. Χρησιμοποιήστε ένα γρήγορο scrub προσώπου πριν το μακιγιάζ σας. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά αν κάνετε ένα γρήγορο scrub τότε θα νιώσετε την επιδερμίδα σας καθαρή και ενυδατωμένη. Έτσι, το δέρμα σας θα υποδεχτεί το foundation καλύτερο και δεν θα βγάλει λιπαρότητα.

jenny.gr

#3.Εαν βρέχατε το σφουγγαράκι σας με νερό τώρα μπορείτε στη θέση του να χρησιμοποιήσετε setting spray που θα κάνει ακόμη καλύτερη δουλειά. Το ίδιο ισχύει και για τα πινέλα σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.