ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Foiling: Το μυστικό των makeup artists για να διαρκεί περισσότερο η σκιά


The Jennettes

7 Φεβρουαρίου 2020

Foiling: Το μυστικό των makeup artists για να διαρκεί περισσότερο η σκιά

Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί, βλέποντας τις celebrities με άψογο μακιγιάζ για ώρες, πώς τα καταφέρνουν;

Μάλλον αρκετές και γι' αυτό κάθε tip ή πληροφορία σχετικά με τη διάρκεια στο μακιγιάζ είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμα. Βέβαια, πλέον στην αγορά μπορεί κανείς να βρει πραγματικά πολύ σταθερά προϊόντα. Ωστόσο, πάντα η σκιά στα βλέφαρα, ό,τι κι αν υπόσχεται, θα αρχίσει κάποια στιγμή να σβήνει.

Αν λοιπόν, είστε φανατικές του eye makeup και ψάχνετε έναν τρόπο να κάνετε την αγαπημένη σας σκιά να διαρκεί περισσότερο, τότε μόλις βρήκατε το "foiling". Μία μέθοδο που αγαπούν οι διάσημοι makeup artists και μπορούμε όλες να το κάνουμε στο σπίτι. Δεν πρόκειται για κάποια μέθοδο ειδική, ούτε χρειάζεστε κάποιο φοβερό εργαλείο. Το foiling είναι απλά μία μίξη, ένα ανακάτεμα της σκιάς με το setting spray ή το primer. 

Φυσικά, υπάρχει και ο σωστός τρόπος για να έχετε και τα ιδανικά αποτελέσματα. Αρχικά, σημειώστε ότι δεν είναι όλες οι σκιές κατάλληλες για foiling. Οι metallic είναι κυρίως, αυτές που λειτουργούν καλά με την υγρασία, άρα καλό είναι να τις επιλέγετε, όταν θέλετε να το κάνετε. Η διαδικασία είναι απλούσταστη και έχει ως εξής:

Αρχικά, ψεκάζετε το πινέλο με setting spray ή βάζετε ελάχιστη ποσότητα primer στο χέρι σας και "βρέχετε" το πινέλο. Στη συνέχεια, παίρνετε την ποσότητα της σκιάς που θέλετε και με ταμποναριστές κινήσεις την απλώνετε στο κινητό βλέφαρο. Το folilng μόλις τελείωσε και το eye makeup σας τώρα θα διαρκέσει περισσότερο και μάλιστα χωρίς κόπο. 

Διαβάστε ακόμη: Τα ωραιότερα φορέματα των Oscars όλων των εποχών 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: instagram.com/byrdiebeauty

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.