ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι top αποχρώσεις κραγιόν την άνοιξη σύμφωνα με τους makeup experts


Ελένη Τσούτση

29 Φεβρουαρίου 2020

Οι top αποχρώσεις κραγιόν την άνοιξη σύμφωνα με τους makeup experts

Τα φωτεινά χρώματα είναι συνδεδεμένα με την άνοιξη. Eίναι η εποχή που στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να βάζουν χρώμα τόσο στη ντουλάπα τους όσο και στο μακιγιάζ τους. Ένα έντονο χρώμα κραγιόν - φλογερό κόκκινο, πορτοκαλί, hot pink μπορεί σε χρόνο dt να προσφέρει αυτή τη φρεσκάδα που αναζητάτε σε ένα ολόκληρο look.

jenny.gr

Ειδικότερα, αν τα συνδυάζετε με απόλυτα natural μακιγιάζ, τότε το αποτέλεσμα θα είναι super stylish. Οι επιλογές πολλές, αρκεί να βρείτε την ιδανική απόχρωση για εσάς – άλλωστε η άνοιξη πλησιάζει και τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία για να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Αν μάλιστα είστε λάτρεις των lipsticks, τότε σίγουρα θέλετε να ξέρετε τα πάντα για τις τάσεις που κυριαρχούν αυτή τη σεζόν.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν, τις top αποχρώσεις που θα λατρέψετε να φοράτε την άνοιξη, σύμφωνα με τους καλύτερους makeup artists.

jenny.gr

Η απόχρωση Mull it over από τη σειρά Powder kiss είναι ιδανική για την άνοιξη, αφού δίνει πλούσιο χρώμα στα χείλη ενώ παράλληλα τα ενυδατώνει. Διαθέτει υπέροχη βελούδινη ύφη και χαρίζει στο πρόσωπο μια ανεπαίσθητη δύναμη.

Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, Senior Artist for Balkans της MAC

jenny.gr

Για την άνοιξη του 2020, ένα είναι το απόλυτο trend: ενυδάτωση και λαμπερά, plumped χείλη! Τα νέα Crushed Oil Infused lip glosses της Bobbi Brown προσφέρουν όλα τα benefits του gloss, αλλά και σούπερ ενυδάτωση χάρη στα βοτανικά έλαια, και διατίθενται σε πολλές αποχρώσεις για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Αγαπημένες για την εποχή είναι οι παστέλ αποχρώσεις προτείνω τη New Romantic, τη Love Letter & τη Spring Bliss.

Σωτήρης Λάμπρου, Senior Make Up Artist Bobbi Brown Balkans

jenny.gr

Το Color Riche Free the Nudes είναι η καλύτερη επιλογή για ένα natural μονοχρωματικό look που ανταποκρίνεται στους έντονους ρυθμούς. Με έλαιο Jojoba, προσφέρει έντονη ενυδάτωση όλη την ημέρα και ελαφριά αίσθηση στα χείλη.
Extra tip για total look: True Match Foundation για καθαρή βάση, Βack to Bronze Powder για ελαφρύ contouring που τονίζει το πρόσωπο, Glow Mon Amour Highlighter στο κινητό βλέφαρο και τα κορδόνια των χειλών για extra λάμψη και γενναιόδωρες στρώσεις Paradise mascara για έντονο βλέμμα.

Brilliant Signature Be Powerful 312
Για απροσδόκητα τολμηρό χρώμα, λάμψη και εξαιρετικά ελαφρύ τελείωμα Brilliant Signature, κραγιόν με έντονη λάμψη για χείλη που πρωταγωνιστούν και ενισχύουν your powerful self.

Extra tip: Για μοντέρνο look που ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις, κρατάμε natural look και ουδέτερους τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο με την ένταση να κορυφώνεται στα χείλη.

Παντελής Τουτουντζής, Official beauty expert L’Oréal Paris Greece

jenny.gr

Matte ink 125

Ροζ την άνοιξη, πάντα μοντέρνο και διαχρονικό, το είδαμε σε πολλές πασαρέλες. Η απόχρωση είναι ιδανική, σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες. Οι πιο σταρένιες μπορούν να εφαρμόσουν πριν το matte ink ένα lip liner σε nude απόχρωση για να "κατέβει" η ένταση του lipstick.

Pro tip: Εφάρμοσε το matte ink κέντρο των χειλιών  με το ειδικό πινέλο που έχει, πάρε ένα fluffy πινέλο και άρχισε να κάνεις blending παντού. Το αποτέλεσμα θα είναι λες και ξύπνησες έτσι, τόσο φυσικό.

Μatte ink 118

Το κλασικό κόκκινο κραγιόν κάνει συνέχεια pop up στις πασαρέλες. Το superstay matte ink nu118 είναι μια μοναδική απόχρωση που φωτίζει την επιδερμίδα. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με bronze burgundy αποχρώσεις στα μάτια ή natural glow βάση και ψεύτικες φακίδες που είναι hot trend για φέτος.

Pro tip: Αν δεν έχεις συνηθίσει το κόκκινο κραγιόν, εφάρμοσε μια ροζ απόχρωση κραγιόν από πάνω για να φαίνεται πιο "φυσικό". Μην ξεχνάς το concealer γύρω από τα χείλη για να διορθώσεις  τυχόν λάθη που στα έντονα κραγιόν δεν συγχωρούνται.

Μάγδα Αναστασοπούλου, Pro Make up artist Maybelline Greece

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.